به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مردم اغلب برای دریافت پروتئین از گوشت، لبنیات و حبوبات استفاده میکنند که نقش حیاتی در عضلهسازی، ترمیم بافتها و بهبود سلامت عمومی ایفا میکند، در حالی که میوهها نیز میتوانند منبع پروتئین باشند، اگرچه میوهها به طور کلی حاوی پروتئین کمتری نسبت به دیگر مواد مغذی هستند، بعضی از میوهها حاوی پروتئین بیشتری هستند، در ادامه به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم:
آووکادو
آووکادو یک میوه غنی از چربیهای سالم و پروتئین است، همچنین دارای مقدار زیادی فیبر، پتاسیم و چربیهای تک غیراشباع است که برای قلب مفید است؛ علاوه بر این، آووکادو باعث کنترل وزن، بهبود سلامت پوست و تقویت عملکرد مغز میشود، آووکادو را میتوان به اسموتی یا سالاد اضافه کرد.
زردآلو
زردآلو سرشار از ویتامین A است که برای سلامت چشم ضروری است، همچنین دارای پروتئین است که به بهبود عملکرد عضلات کمک میکند.
پرتقال
پروتئین علاوه بر فیبر و ویتامین C، حاوی پروتئین نیز است؛ همچنین، این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی است که به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند و سلامت پوست را ارتقا میدهد، پرتقال را میتوان به صورت تازه مصرف کرد.
موز
موز حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند، همچنین منبع مناسبی از پتاسیم است که به بهبود عملکرد عضلات و کنترل فشار خون کمک میکند، موز یک میانوعده مناسب و افزودنی عالی برای اسموتی است.
کیوی
کیوی حاوی ویتامین C، ویتامین K و فیبر است که به بهبود فرآیند هضم غذا کمک میکند، همچنین منبع مناسبی از پروتئین است که میتوان آن را به عنوان میانوعده مصرف کرد یا به سالاد و اسموتی اضافه کرد.
هلو
هلو علاوه بر ویتامین A، ویتامین C و آنتیاکسیدانها، سرشار از پروتئین است و از سلامت پوست حمایت میکند، این میوه را میتوانید به صورت تازه میل کنید یا به اسموتی اضافه کنید و از مزایای آن بهرهمند شوید.
نظر شما