تیتر سه زیرسرویس
-
مرمت اصولی موزه هنرهای معاصر اصفهان؛ از چالشها تا احیای روایت تاریخی
در میزگرد تخصصی «از آسیب تا احیا؛ مروری بر مرمت موزه هنرهای معاصر اصفهان» که درخصوص بررسی مرمت یکی از مهمترین بناهای فرهنگی شهر برگزار شد با تشریح روند مرمت این بنای تاریخی،صاحبنظران حوزه معماری و مرمت به چالشهای پیچیده و دستاوردهای اصولی مرمت این بنا پرداختند.
-
وزیر میراث فرهنگی:
۹۰ روستای ایران برای طرح روستاهای منتخب گردشگری جهان در نظر گرفته شده است
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: ۹۰ روستا برای معرفی به پروژه روستاهای منتخب گردشگری سازمان گردشگری ملل متحد (UNWTO) در نظر گرفته شده که ایجاد اشتغال برای جوانان و بانوان در آنها از اولویت برخوردار است.
-
تصویب «آییننامه نظام فنی و اجرایی اختصاصی بناها و بافتهای تاریخی» در هیئت دولت
با همکاری مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سازمان برنامه و بودجه، آییننامه نظام فنی و اجرایی اختصاصی بناها و بافتهای تاریخی در هیئت دولت به تصویب رسید.
-
کلیساهای پنهان ایران، جواهرات تاریخی در دل طبیعت
از قرهکلیسا تا کلیسای چوپان؛ چهار شاهکار تاریخی ایران که رازهای هزارساله خود را در دل کوهها و دشتهای شمال غربی زمزمه میکنند و جهانیان را به تحسین وامیدارند.
-
پوشش محلی زنان و مردان قوم لُر ثبت ملی شد
پوشش محلی زنان و مردان قوم لُر بهصورت منطقهای در فهرست ملی میراث ناملموس به ثبت رسید.
-
روستاهایی که تاریخ را زندگی میکنند
روستاهای تاریخی ایران، با معماریهای منحصربهفرد و فرهنگهای اصیل، در دل طبیعت جاودانه شدهاند؛ سفری به این روستاها، گشودن پنجرهای به تاریخ، هنر و زندگی است.
-
سفر به سفرههای خوشمزه کردی
گیاهان بومی و تازه از اصلیترین مواد اولیه غذاهای محلی کردستان به حساب میآید؛ غذای هر شهر مربوط به فرهنگ و ذائقه مردم آن سرزمین است و چشیدن طعم خوب آنها میتواند تجربه دلنشینی برای هر فرد باشد.
-
چفیه فلسطینی در فهرست میراث فرهنگی آیسسکو ثبت شد
چفیه فلسطینی به فهرست میراث فرهنگی ناملموس آیسسکو افزوده شد.
-
وزیر میراث فرهنگی:
سالانه موظف به افتتاح ۱۰۰ هتل هستیم
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در کشور ۱۴۳۰ هتل داریم که بسیاری از آنها شرایط لازم یک هتل برای جذب توریست را ندارند و ما موظفیم سالانه ۱۰۰ هتل افتتاح کنیم.
-
کشف بقایای ۷۵۰۰ ساله در غرب ایران
باستانشناسان در تپه قشلاق کردستان که در آبگیری سد تالوار غرقاب شده است، به مواد فرهنگی و بقایایی از حدود ۷۵۰۰ سال پیش دست پیدا کردند.