کدام مواد غذایی خطر بروز سکته قلبی را کاهش می‌دهد؟

مصرف آووکادو، دانه چیا، دارچین، انگور و گردو احتمال بروز سکته قلبی را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، احتمال بروز سکته قلبی در میان افراد مسن و همچنین جوانان در حال افزایش است، بنابراین لازم است با انجام دادن اقدامات ساده خطر بروز آن را کاهش داد؛ برای نمونه، رژیم غذایی نامناسب سرشار از چربی‌های ترانس و کلسترول می‌تواند افراد را در معرض خطر سکته قلبی و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی قرار داد، رژیم غذایی کم سدیم، سرشار از فیبر، اسیدهای چرب امگا -۳، ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، آجیل و دانه‌ها می‌تواند با کاهش التهاب و کاهش سطح تری‌گلیسیرید، از سلامت قلب حمایت کند، در ادامه به معرفی و بررسی چند غذای شگفت‌انگیز برای بهبود سلامت قلب می‌پردازیم:

آووکادو

مصرف روزانه آووکادو به بهبود سلامت قلب کمک قابل‌توجهی می‌کند، این میوه سرشار از چربی‌های سالم مانند چربی‌های تک اشباع است که می‌تواند کلسترول بد را از بدن حذف کند، بنابراین احتمال تشکیل پلاک و فشار خون بالا را کاهش می‌دهد، برای داشتن قلب سالم روزانه یک سوم آووکادوی متوسط مصرف کنید، زیرا این میوه خطر بروز سرطان، آرتریت، افسردگی و التهاب را نیز کاهش می‌دهد.

دانه چیا

دیگر ماده غذایی مفید که از سلامت قلب حمایت می‌کند، دانه چیا است که سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی و اسیدهای چرب امگا -۳ است، علاوه بر این دانه چیا سرشار از فیبر است و برای عملکرد قلب بسیار مفید است، به کاهش میزان کلسترول مضر خون نیز کمک می‌کند، بنابراین مصرف حدود پنج قاشق غذاخوری یا ۵۰ گرم دانه چیا به صورت روزانه توصیه شده است.

دارچین

استفاده از دارچین به عنوان ادویه مزایای زیادی برای سلامتی دارد، سطح کلسترول خون، فشار خون و همچنین گلوکز خون را کاهش می‌دهد، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارچین می‌تواند به کاهش انسداد عروق خونی کمک کند، مصرف دارچین برای کنترل سطح قند خون نیز مفید است.

انگور

انگور نیز برای سلامت قلب بسیار مفید است، زیرا سرشار از پتاسیم است و با کاهش فشار خون مرتبط است، این میوه حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله پلی‌فنول‌هایی مانند کوئرستین رسوراترول است که از قلب محافظت می‌کند و خطر بروز حمله قلبی را کاهش می‌دهد، روغن هسته انگور نیز دارای اسید لینولئیک است که مانع بروز مشکلات قلبی عروقی می‌‏شود.

گردو

مصرف روزانه ۳۰ گرم گردو می‌تواند خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد، زیرا گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا -۳ است که می‌تواند تأثیر مثبتی بر سلامت قلب و عروق داشته باشد، حتی باعث کاهش التهاب، بهبود تعادل کلسترول و کاهش فشار خون نیز می‌‎‏شود، مصرف گردو باعث می‌‏شود سطح کلسترول مفید خون افزایش پیدا کند، همچنین اسید چرب امگا -۳ موجود در آن باعث کاهش التهاب قلب می‌شود.

کد خبر 777483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.