اصفهان میزبان بیش از ۲۰۰۰ متخصص تغذیه از سراسر ایران خواهد بود

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیش از ۲ هزار نفر از جامعه متخصص تغذیه و دانشجویان این رشته در نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حضور خواهند یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کنگره انجمن علمی تغذیه ایران، سیدمحمدحسین روحانی اظهار کرد: ارائه آخرین دستاوردهای رشته تغذیه و علوم غذایی و تبادل افکار و نظرات متخصصان این رشته، همچنین بیان چالش‌های پیش رو و تعیین راهکارها، از جمله اهداف کنگره انجمن علمی تغذیه ایران است.

وی با بیان اینکه تغذیه جزو رشته‌های بین رشته است و به همین دلیل در این کنگره به غیر از متخصصان حوزه تغذیه از متخصصان رشته‌های مختلف پزشکی نیز دعوت شده و در این کنگره حضور دارند، افزود: کنگره با مشارکت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و انجمن علمی تغذیه ایران برگزار می‌شود.

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به محورهای برگزاری کنگره سه‌روزه تغذیه و حضور بیش از ۲ هزار نفر از جامعه متخصص تغذیه و دانشجویان این رشته تصریح کرد: تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، صنایع غذایی، مکمل‌های دارویی و غذایی و رژیم‌درمانی و خدمات آزمایشگاهی از جمله شش محور اصلی کنگره است.

وی با بیان اینکه بر اساس ۴۲ محور فرعی کارگاه‌های علمی آموزشی و پنل‌های در نظر گرفته شده است که در سه روز برگزاری کنگره برپا می‌شود، ادامه داد: ایجاد بستری برای هم‌افزایی علمی بین متخصصان رشته تغذیه و رشته‌های دیگر پزشکی مهم‌ترین هدف کنگره است تا موجب ارتقای سلامت شود.

روحانی مهم‌ترین چالش پیش رو را بیمه نبودن خدمات درمانی متخصصان تغذیه‌ای دانست و گفت: در راستای کاهش هزینه‌ها و گسترش خدمات تغذیه‌ای به جامعه مردمی، به دنبال بیمه کردن ویزیت متخصصان تغذیه هستیم، ۳۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند که طی سال‌های اخیر با اجباری شدن طرح دانشجویان تغذیه نشان از نیاز سیستم بهداشت و درمان به متخصصان این رشته است.

کد خبر 707703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.