کدام غذاهای گیاهی عضله‌ساز است؟

مصرف نخود، کینوا، عدس، بادام زمینی، کره بادام زمینی و اسفناج به رشد و تقویت عضلات کمک می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، عضله‌سازی بر اساس رژیم گیاه‌خواری ممکن است چالش‌برانگیز به نظر برسد، اما با مصرف غذاهای مناسب کاملاً امکان‌پذیر است، رژیم‌های غذایی غنی از گیاهان می‌تواند مواد مغذی ضروری مورد نیاز برای رشد عضلات بدن را تأمین کند، در ادامه به بررسی مواد غذایی گیاهی مفید برای رشد عضله می‌پردازیم:

نخود

نخود منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین گیاهی است، یک فنجان نخود پخته شده حاوی حدود ۱۵ گرم پروتئین است، همچنین سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده است که برای حفظ انرژی در طول ورزش ضروری است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که نخود به دلیل فیبر و پروتئین بالایی که دارد، به رشد عضلات کمک می‌کند.

کینوا

کینوا سرشار از پروتئین است، همچنین حاوی همه اسیدآمینه‌های ضروری است که بدن به تنهایی قادر به تولید آن‌ها نیست، یک فنجان کینوا پخته شده حاوی حدود هشت گرم پروتئین است، این ماده غذایی گیاهی سرشار از منیزیم است و به رشد عضلات کمک قابل‌توجهی می‌کند؛ بررسی‌های انجام شده نیز به ارزش غذایی بالای کینوا و فواید آن برای رشد عضلات اشاره می‌کند.

عدس

عدس سرشار از مواد مغذی است و در هر فنجان پخته شده عدس حدود ۱۸ گرم پروتئین وجود دارد؛ علاوه بر این، عدس سرشار از آهن است که برای انتقال اکسیژن به عضلات در طول تمرین ضروری است، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که عدس نه تنها به رشد عضلات کمک می‌کند، بلکه باعث بهبود فرآیند متابولیسم نیز می‌‏شود، فیبر موجود در آن نیز به حفظ سطح قند خون کمک می‌کند که برای حفظ انرژی در طول تمرین بسیار مهم است.

بادام زمینی و کره بادام زمینی

بادام زمینی و کره آن منابع عالی از پروتئین گیاهی و چربی‌های سالم هستند، به طوری که دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حاوی حدود هشت گرم پروتئین و مقدار مناسبی چربی تک غیراشباع است که برای سلامت قلب مفید است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ترکیب پروتئین و چربی موجود در بادام زمینی به رشد عضلات کمک می‌کند، بنابراین به یک وعده ایده‌آل برای ورزشکاران و بدنسازان تبدیل شده است.

اسفناج

اسفناج در حالی که کالری کمی دارد، سرشار از آهن و نیترات است که می‌تواند قدرت و عملکرد عضلانی را افزایش دهد، یک فنجان اسفناج پخته شده حاوی حدود پنج گرم پروتئین است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که نیترات موجود در اسفناج می‌تواند عملکرد عضلات را بهبود ببخشد؛ علاوه بر این، اسفناج سرشار از آنتی‌اکسیدان است که به کاهش التهاب کمک می‌کند.

کد خبر 781711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.