با غذاهای تقویت‌کننده بدن آشنا شوید

مصرف مرکبات، سیر، زنجبیل، اسفناج و ماست به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زمانی که سیستم ایمنی بدن قوی و سالم است، قادر است به آسانی با عفونت‌ها و بیماری‌ها مقابله کند، تغذیه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی برعهده دارد، گنجاندن غذاهای مفید و سالم در رژیم غذایی می‌تواند توانایی بدن در زمینه مقابله با بیماری‌ها را بهبود ببخشد، در ادامه به معرفی و بررسی غذاهای تقویت‌کننده بدن می‌پردازیم:

مرکبات

مرکبات از جمله پرتقال، گریپ‌فروت، لیموشیرین و لیموترش سرشار از ویتامین C هستند که یک آنتی‌اکسیدان قوی است و میزان تولید سلول‌های سفید که برای مقابله با عفونت‌ها مفید هستند را افزایش می‌دهد؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C شدت و مدت زمان سرماخوردگی و دیگر بیماری‌های عفونتی را کاهش می‌دهد.

سیر

سیر دارای خاصیت پزشکی بسیاری است و قرن‌ها است که در این زمینه مورد استفاده قرار می‌گیرد، سیر حاوی آلیسین است که خاصیت ضدمیکروبی و تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی بدن را دارد؛ نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که سیر می‌تواند عملکرد سلول‌های ایمنی را بهبود ببخشد و احتمال بروز سرماخوردگی و آنفلوانزا را کاهش دهد.

زنجبیل

زنجبیل دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی است و حاوی ترکیبات زیست فعال همچون جینجرول است که التهاب را کاهش می‌دهد و‬ موجب بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌‏شود، مصرف منظم زنجبیل می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های مزمن را کاهش دهد.

اسفناج

اسفناج حاوی مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های A، C و E و همچنین آنتی‌اکسیدان‌های زیاد است که عملکرد سیستم ایمنی و فعالیت سلول‌های سفید را بهبود می‌بخشد، علاوه بر این اسفناج سرشار از آهن است که برای سیستم ایمنی و سلامتی عمومی بسیار ضروری است.

ماست

ماست سرشار از پروبیوتیک‌ها است که باکتری‌های مفید برای حمایت از سلامت روده هستند، پروبیوتیک‌های موجود در ماست می‌توانند عملکرد سیستم ایمنی را بهبود ببخشند و احتمال بروز عفونت‌ها را کاهش دهند.

کد خبر 771485

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.