۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
با منابع طبیعی کلسیم آشنا شوید

محصولات لبنی، سبزیجات برگ‌دار، کنجد و بادام حاوی مقدار زیادی کلسیم هستند و خطر بروز پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مصرف کلسیم کافی به پیشگیری از بروز پوکی استخوان کمک می‌کند، وضعیتی که با ضعیف شدن استخوان‌ها مشخص می‌شود، کلسیم خطر شکستگی و عوارض مرتبط با پوکی استخوان را کاهش می‌دهد؛ علاوه بر این، برای بهبود عملکرد عضلات، انتقال عصبی و لخته شدن خون نیز ضروری است، بنابراین مصرف غذاها و مکمل‌های غنی از کلسیم در رژیم غذایی برای حفظ سلامت بهینه استخوان و سلامت عمومی ضروری است، در ادامه به معرفی و بررسی منابع طبیعی کلسیم می‌پردازیم:

محصولات لبنی

محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست از جمله غنی‌ترین منابع کلسیم به شمار می‌رود، البته توصیه شده است به منظور به حداقل رساندن میزان دریافت چربی‌های اشباع، انواع کم چرب یا بدون چربی این محصولات لبنی را انتخاب کنید.

سبزیجات برگ‌دار

سبزیجات با برگ سبز تیره مانند اسفناج منبع عالی کلسیم هستند، این سبزیجات نه تنها سرشار از کلسیم هستند، بلکه حاوی مواد مغذی دیگر مانند ویتامین K، منیزیم و فیبر هستند که به بهبود سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند؛ پختن یا ترکیب سبزیجات برگ‌دار با غذاهای سرشار از ویتامین C می‌تواند میزان جذب کلسیم را افزایش دهد.

کنجد

کنجد حاوی مقدار زیادی کلسیم است و می‌توان آن را به راحتی در رژیم غذایی گنجاند، تنها یک قاشق غذاخوری دانه کنجد مقدار قابل‌توجهی کلسیم دارد، دانه‌های کنجد سرشار از مواد مغذی دیگر مانند منیزیم، آهن و روی هستند، بنابراین می‌تواند به عنوان یک مکمل مغذی در نظر گرفته شود.

بادام

بادام نه تنها یک میان وعده سالم است، بلکه منبع مناسبی از کلسیم است؛ همچنین، حاوی مواد مغذی دیگری مانند منیزیم، ویتامین E و پروتئین است که به بهبود سلامتی کمک می‌کند؛ می‌توان از شیر بادام به عنوان جایگزین لبنیات استفاده کرد.

کد خبر 738955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.