رژیم‌های گیاه‌خواری سطح کلسترول را کاهش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که رژیم‌های گیاه‌خواری با سطوح پایین‌تر کلسترول و چربی خون مرتبط است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان دانمارکی به منظور بررسی تأثیر رژیم غذایی گیاه‌خواری بر سلامت افراد، مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف، ۲۳۷۲ فرد را مورد ارزیابی قرار دادند. محققان در این مطالعه عوامل تأثیرگذار از جمله سن، شاخص توده بدنی (BMI) و وضعیت سلامت افراد را در نظر گرفتند.

افراد شرکت‌کننده در مطالعه یا رژیم گیاه‌خواری پیروی می‌کردند یا رژیم غذایی همه‌چیز خوار که شامل گوشت و محصولات لبنی می‌شد را مصرف می‌کردند. طول مدت رژیم غذایی از ۱۰ روز تا پنج سال با میانگین ۲۹ هفته متغیر بود. سطح کلسترول کلی خون افرادی که از رژیم غذایی گیاه‌خواری پیروی می‌کردند، در مقایسه با افراد همه‌چیزخوار، هفت درصد کاهش پیدا کرده بود، در حالی که میزان کلسترول بد آن‌ها ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده بود.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که از سنین پایین‌تر پیروی از رژیم غذایی گیاهی را شروع می‌کنند، کمتر از دیگران در معرض بیماری‌های قلبی‌عروقی قرار می‌گیرند زیرا این نوع رژیم غذایی موجب کاهش سطح کلسترول و چربی خون می‌شود.

نتایج این مطالعه در مجله Heart اروپا منتشر شده است.

کد خبر 664324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.