به گزارش ایمنا، یکی از محبوب ترین سالادها برای آمریکاییها و ایتالیاییها، سالاد سزار است که قابل سرو در تمامی وعدههای غذایی ست. این سالاد که از معروف ترین و خوشمزهترین سالادهای کشور ایتالیا به حساب میآید، به همراه دستورهای متنوع و مختلفی پخته میشود و دارای ارزش غذایی مطلوبی است. این غذا اختراع یک آشپز ایتالیایی- آمریکایی به نام سزار کاردینی است به همین دلیل با نام سالاد سزار شناخته میشود. در ایران مدتی است که طبخ این غذا مورد استقبال زیادی قرار گرفته است.
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار ایتالیایی
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه له شده |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پنیر پارمسان | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس سالاد سزار ایتالیایی
مرحله اول
سس مایونز را به همراه سس خردل درون یک ظرف هم بزنید. پس از آن برای رقیق شدن آن کمی آب لیمو ترش اضافه کنید.
مرحله دوم
سرکه بالزامیک، روغن زیتون و سیر له شده را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر سیر با مواد داخل کاسه آغشته شود.
مرحله سوم
در نهایت به مواد داخل کاسه، پنیر پارمسان به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار ایتالیایی
فیله مرغ | ۱ عدد |
کاهو | یک بوته شسته شده |
نان تست | یک بسته متوسط |
پیاز | ۲ عدد |
پودر سیر | به میزان لازم |
پودر پابریکا | به میزان لازم |
گوجه گیلاسی | ۳ عدد |
زیتون سیاه | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۴/۱ فنجان |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی
مرحله اول
ابتدا باید کاهوها را به اندازه متوسط خرد کنید و آنها را با آب بشویید. سپس در ظرفی دارای مخلوط نمک و آب این کاهو های خرد شده را قرار دهید تا خیس خرده و تمییز شوند. بعد از گذشت دقایقی با آبکشی کردن کاهو ها چند بار با آب، شست و شو کنید تا کاهو ها آماده مصرف شوند.
مرحله دوم
مرغها را به همراه پیاز خرد شده، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک و زردچوبه مزه دار کنید و درون یخچال قرار دهید تا مزه و عطر آنها به درون مرغ وارد شود.
مرحله سوم
برای پخت مرغها باید ابتدا پیاز را خرد کنید و درون قابلمهای همراه با روغن تفت دهید. هنگامی که پیازها به رنگ طلایی در آمدند، پودر سیر، زردچوبه، فلفل، نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و کمی همراه با پیازها تفت دهید.
مرحله چهارم
به مواد تفت داده شده درون قابلمه، فیله مرغ مزه دار شده را اضافه کنید و آب جوش را همزمان داخل قابلمه مواد بریزید، درب قابلمه را بگذارید تا فیله مرغ بپزد.
مرحله پنجم
بعد از آنکه مرغ به خوبی پخته شد، آنها را از قابلمه خارج کنید تا کمی سرد شود. سپس مرغ را با قیچی یا چاقو به اندازه مربعهای کوچک خرد کنید.
مرحله ششم
برای تهیه نان سیر باید روغن زیتون را به مقدار متوسط درون تابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کمی داغ شود. پس از آن پودر سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. سپس نان تستها را به صورت مربع خرد کنید و با مواد داخل تابه به اندازه ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کنید.
مرحله هفتم
کاسه یا ظرف دلخواه خود را با کاهو های خرد شده و فیله های مربعی شده پر کنید و نان تست تفت داده شده را به همراه آب لیمو ترش به آن اضافه کنید. سپس زیتون سیاه و گوجه گیلاسی را خرد کنید و به آن اضافه کنید.
مرحله هشتم
سس آماده شده را به مواد درون کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سالاد سزار شما آماده سرو است.
نکات کلیدی برای تهیه سالاد سزار ایتالیایی
- حاشیه نان تست را برش دهید و فقط قسمت سفید آن را برای تفت دادن خرد کنید.
- به سالاد سزار میتوانید علاوه بر مرغ، تن ماهی و یا میگوی پخته شده اضافه کنید تا به صورت یک وعده غذایی شکل بگیرد.
- اگر سس شما غلیظتر شد میتوانید از آب برای رقیق شدن آن استفاده کنید.
- مقدار سیر بستگی به ذائقه شما دارد بنابراین به میزان لازم به سالاد خود میتوانید پودر سیر یا سیر تازه اضافه کنید.
- از اضافه کردن خیار و هویج به این سالاد بپرهیزید.
- اگر تمام سالاد داخل ظرف را میل نمیکنید قبل از سرو به سالاد سزار سس نزنید تا نان تستهای داخل آن، تردی خود را از دست ندهند.
- یک کاهوی بزرگ برای ۴ نفر است بنابراین بر حسب میزان نفرات به آن کاهو و سایر مخلفات را اضافه کنید.
نظر شما