مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی در فصل زمستان

مصرف خرما، آجیل، زنجبیل و عسل به تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل زمستان کمک قابل‌توجهی می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، با نزدیک شدن به فصل زمستان پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل توصیه می‌شود، مصرف بعضی از مواد غذایی به بهبود سلامتی، تقویت سیستم ایمنی کمک قابل‌توجهی می‌کند و خطر ابتلاء به مشکلاتی مانند خشکی پوست، اگزما و پسوریازیس را در طول زمستان کاهش می‌دهد.

خرما برای بیماران مبتلا به آرتریت بسیار مفید است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‏‌شود، زیرا این ماده غذایی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است، درد مفاصل افراد مبتلا به آرتریت با کاهش دما در فصل زمستان وخیم‌تر می‌‏شود، متخصصان معتقدند که مصرف خرما در این فصل این نوع درد را تسکین می‌دهد.

آجیل‌هایی مانند بادام و گردو باعث کاهش کلسترول خون و همچنین کاهش التهاب می‏‌شود، بنابراین توصیه شده است این مواد غذایی را به اشکال مختلف به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید، زنجبیل نیز برای تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا استفاده می‏‌شود، این ماده غذایی یک آنتی‌اکسیدان قوی است و دارای خواص ضدمیکروبی و آنتی‌بیوتیکی است.

عسل سرشار از اسیدهای‌آمینه، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است، همچنین دارای خواص ضدمیکروبی است و التهاب را کاهش می‌دهد، بنابراین مصرف روزانه عسل می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند و با عفونت‌های ویروسی و باکتری‌ها مقابله کند.

کد خبر 807055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.