به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، از زمانهای گذشته ثابت شده است که مصرف زیاد نمک مشکلات زیادی مانند فشار خون بالا، نارسایی قلبی و بیماری کلیوی را به همراه خواهد داشت؛ با این وجود، نتایج مطالعاتی که بهتازگی انجام شده است نشان میدهد که افزودن نمک به مواد غذایی خطر ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی را افزایش میدهد، هرچه افراد نمک بیشتری به مواد غذایی خود اضافه کنند، احتمال بروز بیماری مزمن کلیه بیشتر میشود.
به گفته متخصصان، سدیم یکی از مواد معدنی غالب نمک است که نقش مهمی در انقباض ماهیچهها، احتباس مایعات و تکانههای عصبی دارد، بنابراین در صورتی که مصرف روزانه نمک بیش از میزان توصیه شده باشد، خطراتی برای سلامتی فرد به همراه دارد؛ سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) مصرف کمتر از ۲۳۰۰ میلیگرم سدیم در روز را برای بزرگسالان توصیه میکند.
کاهش مصرف نمک به معنای حذف کامل آن از رژیم غذایی نیست، بلکه توصیه شده است از عادات غذایی سالمتر پیروی کنید و مواد غذایی مصرفی خود را آگاهانهتر انتخاب کنید؛ بررسی برچسبهای مواد غذایی به منظور کسب آگاهی در مورد محتوای سدیم به انتخاب مواد غذایی مناسب کمک میکند و موجب کاهش مصرف روزانه نمک میشود؛ کاهش مصرف نمک خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماریهای قلبیعروقی را کاهش میدهد.
نظر شما