به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، متخصصان معتقدند که بیماران دیابتی میتوانند به صورت منظم میوه مصرف کنند. بسیاری از میوهها سرشار از فیبر، پتاسیم، ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند، این مواد غذایی کم چرب، کم سدیم و کم کالری هستند. البته لازم است افراد به میزان مناسب میوه در طول روز مصرف کنند.
به گفته متخصصان، میوهها حاوی فروکتوز هستند که توسط کبد جذب میشود، به گلوکز تبدیل میشود و در خون آزاد میشود. بنابراین، میوهها میتوانند سطح گلوکز خون را افزایش دهند. با این وجود، آنها حاوی فیبر هستند که میتواند میزان جذب کربوهیدرات را آهسته کند و به مدیریت سطح گلوکز کمک کند.
افراد مبتلا به دیابت میتوانند بیشتر میوهها را مصرف کنند. میوههایی که معمولاً مصرف آنها توصیه میشود، شامل سیب، پرتقال، گلابی، هندوانه، انواع توتها، گیلاس و آووکادو میشود. لازم است افراد از مصرف آب میوه، میوههای کنسرو شده حتی میوههای خشک که حاوی قندهای افزودنی هستند، دوری کنید.
نظر شما