به گزارش ایمنا، به گزارش ایمنا، تیرامیسو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرهای کشور ایتالیا است. در اصلی ترین طرز تهیه تیرامیسو از بیسکوئیت هایی مانند لیدی فینگر و بیسکوئیت پتی بور استفاده میشود تا طعم لذیذ و منحصر به فردی به خود بگیرد. تیرامیسو بسیار پرکالری است و مقدار قابل توجهی از چربی و کربوهیدرات دارد.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت لیدی فینگر
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۲/۱ فنجان |
قهوه | ۴/۳ فنجان |
پودر کاکائو: | به مقدار لازم |
پنیر ماسکارپونه | ۴ پیمانه |
شکلات تیره رنده شده | ۲ فنجان |
بیسکوئیت لیدی فینگر | ۱ بسته بزرگ |
طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت لیدی فینگر
مرحله اول
ابتدا ۴/۳ فنجان قهوه را درست کرده و اجازه دهید تا سرد شود.
مرحله دوم
سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
مرحله سوم
کاسهای بزرگ بردارید و ۴ عدد زرده تخم مرغ را با قند هم بزنید تا بافت فومی به خود بگیرد و یکدست شود.
مرحله چهارم
به مواد کم کم پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید سپس به آرامی هم بزنید تا یکنواخت و همگون شوند.
مرحله پنجم
سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
مرحله ششم
یک ظرف مستطیل شکل بردارید. بیسکوئیتهای لیدی فینگر را داخل قهوه خیس کرده و در کف ظرف بچینید.
مرحله هفتم
روی بیسکوئیت را با یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و کمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.
مرحله هشتم
در این مرحله یک لایه دیگر بیسکوئیت لیدی فینگر را پس از خیس کردن با قهوه روی مواد بچینید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه به همراه شکلات رنده شده اضافه کنید.
مرحله نهم
در این مرحله ظرف خود را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید و سپس میل کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت لیدی فینگر
- توجه کنید که بیسکوئیتهای لیدی فینگر را زیاد در قهوه خیس نکنید.
- اگر دسر خود را یک شبانه روز در یخچال قرار دهید طعم و مزه بهتری به خود میگیرد.
- این مواد برای تعداد ۴ نفر مناسب است.
- تیرامیسو را میتوانید به صورت تکنفره داخل لیوانهای شیشهای نیز آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
خامه فرم گرفته شده | ۴۰۰ گرم |
بیسکوئیت پتی بور | دو بسته |
شکر | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | به مقدار لازم |
نسکافه | یک پیمانه |
طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور
مرحله اول
ابتدا اجازه دهید نسکافه به دمای محیط برسد.
مرحله دوم
خامه فرم گرفته را در ظرفی ریخته و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید. سپس آنها را با همزن بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
بیسکوئیتها را در نسکافه خیس کنید و دانه دانه در کف ظرف مستطیل شکلی بچینید. میتوانید با قلممویی نسکافه را روی بیسکوئیتها بریزید. مراقب باشید بیسکوئیت زیاد در نسکافه نماند زیرا ممکن است له شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه کف ظرف با بیسکوئیتها پوشیده شد با قاشق کمی از کرم خامهای درست شده را روی سطح بیسکوئیتها بریزید. پس از آن با همان قاشق روی سطح بیسکوئیتها را صاف کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله دوباره بیسکوئیتها را داخل نسکافه خیس کنید و روی کرم خامهای بچینید و سپس آن را با خامه بپوشانید.
مرحله ششم
با توجه به سطح و حجمی که دوست دارید به صورت لایه لایه مواد را به همین شکل بریزید. توجه کنید که لایه آخر حتماً باید خامه باشد.
مرحله هفتم
در این مرحله برای زیباتر شدن دسر خود میتوانید مقداری پودر کاکائو را روی خامه خود بریزید. در صورت نداشتن پودر کاکائو میتوانید از کاکائو رنده شده استفاده کنید.
مرحله هشتم
دسر را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید سپس میل کنید.
نکات کلیدی برای تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور
- برای تهیه تیرامیسو میتوانید به جای بیسکوئیت پتی بور، از بیسکوئیت ساقه طلایی استفاده کنید.
- تیرامیسو را میتوان با کیکهای اسفنجی و تیتاپهای خمیر شده آماده کرد.
- برای اینکه ظاهر دسر شما زیبا، خاص و منحصر به فرد شود میتوانید از ترکیب بیسکوئیت پتی بور کاکائویی با بیسکوئیت پتی بور ساده استفاده کنید.
- برای اینکه دسر شما از یک رنگ بودن در بیاید توصیه میشود در هنگام آماده سازی آن مقداری کاکائو به کرم خامهای اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد.
- برای اینکه بتوانید دسر تیرامیسو را به راحتی برش بزنید، دقت کنید که بیسکوئیتهای پتی بور را بیش از اندازه در نسکافه یا قهوه خیس نکنید.
- شما میتوانید به جای نسکافه از قهوه استفاده کنید.
- بهتر است اجازه دهید دسر شما زمان زیادی را در یخچال بماند تا طعم بی نظیر و لذیذی به خود بگیرد.
نظر شما