راهکارهای ساده برای جلوگیری از پرخوری

نتایج بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که استرس موجب چاقی و پرخوری می‏‌شود، زیرا سطح هورمون اشتها پس از یک تجربه استرس‌زا افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پرخوری که بیشتر به دلیل استرس یا حذف وعده‌های غذایی اصلی رخ می‌دهد، خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن همچون دیابت یا بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، در طول زمان نیز موجب افزایش وزن می‏‌شود، با انجام دادن چند راهکار ساده می‌توان مانع بروز پرخوری شد، در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

حذف نکردن وعده‌های غذایی اصلی

حذف کردن وعده‌های غذایی اصلی ممکن است موجب ایجاد گرسنگی شدید شود، در این صورت افراد به پرخوری تمایل پیدا می‌کنند، توصیه شده است که وعده‌های غذایی اصلی و میان‌وعده‌های سالم مصرف کنند تا احتمال بروز پرخوری کاهش پیدا کند.

کاهش استرس

نتایج بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که استرس موجب چاقی و پرخوری می‏‌شود، زیرا سطح هورمون اشتها پس از یک تجربه استرس‌زا افزایش پیدا می‌کند و فرد احساس گرسنگی مداوم می‌‎کند، بنابراین لازم است با انجام دادن ورزش منظم یا تمرینات آرامش‌بخش همچون یوگا و مدیتیشن استرس خود را کنترل کنید.

مصرف صبحانه کامل و سالم

افرادی که در وعده صبحانه از چربی، پروتئین و کربوهیدرات استفاده می‌کنند، در طول روز کمتر غذا مصرف می‌کنند، اما افرادی که وعده صبحانه را حذف می‌کنند در طول روز به پرخوری تمایل پیدا می‌کنند.

دوری از حواس‌پرتی‌های مختلف

حواس‌پرتی به‌عنوان رایج‌ترین عامل پرخوری شناخته می‏‌شود؛ برای نمونه، تماشای تلویزیون یا استفاده از گوشی هنگام غذا خوردن موجب پرخوری می‏‌شود.

کد خبر 824838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.