به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، عدس یک ماده غذایی سرشار از مواد مغذی مانند پتاسیم، آهن و فولات است که فواید زیادی برای سلامتی دارد، مصرف روزانه یک کاسه عدس میتواند موجب بهبود سلامتی شود؛ برای نمونه، مصرف روزانه عدس میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک میکند، زیرا شاخص گلیسمی پایینی دارد و سطح قند خون را به صورت آهسته و مداوم افزایش میدهد و موجب افزایش ناگهانی آن نمیشود، عدس به آرامی هضم میشود و موجب تنظیم سطح قند خون میشود، نتایج بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد که مصرف عدس مانع افزایش ناگهانی سطح قند خون میشود، در ادامه به بررسی دیگر مزایای مصرف عدس میپردازیم:
کاهش وزن
عدس یک انتخاب غذایی مناسب برای کاهش وزن است، زیرا کالری کمی دارد و سرشار از پروتئین و فیبر است، بنابراین با مصرف آن در طول روز احساس سیری میکنید و هوس غذایی کاهش پیدا میکند، نتایج پژوهشهای انجام شده نیز نشان میدهد که مصرف منظم عدس تأثیر مثبتی بر کاهش وزن دارد.
بهبود سلامت قلب
مصرف عدس به بهبود سلامت قلب کمک میکند و احتمال بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد، زیرا سرشار از فیبر، منیزیم و پتاسیم است، متخصصان نیز معتقدند که عدس به بهبود گردش خون کمک میکند و از سلامت قلب و عروق محافظت میکند.
تأمین انرژی بدن
از آنجایی که عدس حاوی آهن، پروتئین، فیبر، کربوهیدرات، ویتامینها و مواد معدنی است، انرژی مورد نیاز بدن را تأمین میکند، نتایج بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد که عدس با شاخص گلیسمی پایین به بهبود سطح انرژی کمک میکند.
بهبود سلامت پوست و مو
عدس بهترین انتخاب برای بهبود سلامت پوست و مو است، زیرا سرشار از ویتامینهای گروه B، مواد معدنی همچون روی و بیوتین است.
نظر شما