تاثیر مصرف هویج بر کنترل قند خون

هویج سرشار از زآگزانتین و لوتئین است، همچنین حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است که بینایی را بهبود می‌بخشد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، با وجود اینکه هویج طعم شیرینی دارد، اما جزو سبزیجات غیرنشاسته‌ای است که کلسترول و چربی اشباع پایینی دارد، این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها و فیبر است، در ادامه به بررسی مزایای مصرف هویج می‌پردازیم:

کنترل سطح قند خون

هویج علی‌رغم طعم شیرینی که دارد، می‌تواند سطح قند خون را کنترل کند؛ این ماده غذایی دارای شاخص گلیسمی بالایی است که تأثیر قوی‌تر بر سطح قند خون دارد، هویج خام دارای شاخص گلیسمی ۱۶ است، در حالی که شاخص گلیسمی هویج پخته شده بین ۳۲ تا ۴۹ است، بنابراین مصرف هویج خام برای افراد مبتلا به دیابت مشکلی ایجاد نمی‌کند.

بهبود سلامت چشم

هویج سرشار از زآگزانتین و لوتئین است، همچنین حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است که بینایی را بهبود می‌بخشد؛ بتاکاروتن پیش‌ساز ویتامین A است، به این معنا که در بدن به ویتامین A تبدیل می‎‌شود؛ ویتامین A نیز برای سلامت چشم بسیار مفید است، به طوری که کمبود آن منجر به نابینایی می‌‎شود، بنابراین مصرف هویج مانع بروز این مشکل می‌‎شود.

کنترل سطح گلوکز

هویج سرشار از ویتامین A است که سطح گلوکز خون را در بدن کنترل می‌کند؛ همچنین، هویج حاوی آنتی‌اکسیدان، فیبر و دیگر مواد مغذی است که برای بیماران دیابتی مفید است.

کد خبر 730153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.