به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به منظور بررسی تاثیر مصرف آجیل بر سلامت مغز، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، ۲۸ فرد با میانگین سنی ۶۴.۴ سال و شاخص توده بدنی (BMI) ۲۷.۹ را مورد ارزیابی قرار دادند. این افراد در طول مطالعه روزانه ۶۰ گرم آجیل مخلوط شامل بادام هندی، گردو، فندق و پسته مصرف کردند و از آنها خواسته شد از مصرف غذاهای حاوی اسیدهای چرب غیراشباع دوری کنند. این مطالعه ۱۶ هفته طول کشید.
محققان عملکرد عروق محیطی، مغز و عملکرد شناختی افراد شرکتکننده در مطالعه را در پایان دوره ارزیابی کردند. افرادی که از روزانه آجیل مخلوط مصرف کرده بودند، فیبر بیشتر و کلسترول و کربوهیدرات کمتری دریافت کرده بودند و عملکرد ذهنی آنها بهبود پیدا کرده بود. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف آجیل باعث تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز میشود. به گفته پژوهشگران، افرادی که روزانه آجیل مخلوط مصرف کرده بودند، عملکرد بهتری در تستهای شناختی داشتند.
نتایج این مطالعه در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.
نظر شما