به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، میوه "به" خواص زیادی برای سلامتی دارد و نباید از مصرف آن غافل شد؛ مصرف خام و پخته آن فواید زیادی دارد. این میوه سرشار از آنتیاکسیدان است، در واقع ترکیبات پلیفنولیک موجود در آن باعث ایجاد خواص آنتیاکسیدانی شده است.
ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در میوه "به" به دلیل مقابله با رادیکالهای آزاد، اثرات مثبت زیادی بر سلامت قلب و عروق و پیشگیری از انواع سرطان خواهد داشت. این میوه دارای مقدار زیادی ویتامین C است، بنابراین به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند و باعث کاهش التهاب میشود.
از دیگر خواص "به" میتوان به ضدویروسی بودن آن اشاره کرد که به همراه خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی آن، در مبارزه و پیشگیری از سرماخوردگیها، آنفلوآنزا و عوامل بیماریزای ویروسی مشابه بسیار مفید است، بنابراین میتوان آن را به عنوان یک میوه مناسب فصل پاییز در نظر گرفت.
نظر شما