به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پوکی استخوان یا از دست دادن توده و تراکم استخوان به ویژه در میان افراد بالای ۵۰ سال رخ میدهد و خطر بروز شکستگی را افزایش میدهد. پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوانهای فرد تراکم و جرم خود را از دست میدهد و احتمال شکستگی استخوانها افزایش پیدا میکند.
گروهی از محققان بهمنظور بررسی تأثیر آلو خشک بر سلامت استخوان افراد، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، بیش از ۲۰۰ زن یائسه را مورد ارزیابی قرار دادند. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف پنج تا شش عدد آلو خشک در روز از کاهش تراکم استخوان در لگن جلوگیری میکند. لگن شایعترین محل شکستگی استخوان به دلیل پوکی استخوان است اگرچه ممکن است در هر استخوانی رخ دهد.
به گفته پژوهشگران از دست دادن سلامت استخوان با فرآیندهای التهابی در بدن مرتبط است و آلو خشک به عنوان ضد التهاب شناخته شده است. همچنین این میوه حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم برای استخوانها از جمله پتاسیم، مس و ویتامین K است. آلو حاوی پلیفنول است؛ ترکیباتی که بهنظر میرسد در تشکیل استخوان نقش داشته باشند.
نظر شما