به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان بهمنظور بررسی تأثیر قدم زدن بر سلامتی مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل به این هدف، بیش از ۶۰۰۰ بزرگسال بین ۴۱ تا ۶۷ سال را مورد ارزیابی قرار دادند و گامهای روزانه آنها را اندازهگیری کردند. سطح فعالیت شرکتکنندگان به طور متوسط طی چهار سال پیگیری شد، میانگین تعداد گامهای روزانه حدود ۷۷۰۰ قدم بود.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد افرادی که حداقل ۸۲۰۰ قدم در روز برمیداشتند، کمتر در معرض چاقی قرار داشتند، همچنین با خطر کمتر ابتلاء به آپنه خواب، اختلال تنفس شبانه و ریفلاکس روبهرو بودند. احتمال تشخیص افسردگی اساسی نیز در این افراد کاهش یافت؛ البته گامهای بیشتر حتی نتایج بهتری نیز به همراه دارد.
افرادی که در ۲۵ درصد بالای تعداد قدمها قرار داشتند که معمولاً نزدیک به ۱۱۰۰۰ قدم در روز بود در مقایسه با افرادی که در ۲۵ درصد پایینتر بودند که تعداد گامهایشان حدود ۶۰۰۰ بود حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد کمتر احتمال داشت به این بیماریها و مشکلات مبتلا شوند. محققان معتقدند که اگر یک فرد دارای اضافه وزن تعداد گامهای روزانه خود را از ۶۰۰۰ به ۱۱۰۰۰ افزایش دهد، میتواند احتمال چاق شدن را تا ۶۴ درصد کاهش دهد.
به گفته پژوهشگران بهطورکلی افرادی که روزانه حداقل ۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰ قدم برمیدارند با خطر کمتر ابتلاء به مجموعهای از مشکلات روبهرو میشوند. این مشکلات شامل چاقی، فشار خون بالا، دیابت، آپنه خواب، ریفلاکس اسید معده و افسردگی میشود.
نظر شما