البته فقط اصفهانیهای اصیل میدانند که واژه بریانی، دردستور زبان صفت نسبی است و در اصفهان به مکان و مغازه طبخ و فروش بریان اطلاق میشود؛ و پسوند «یای» نسبت به صفت به جای اسم چسبیده است.
تصویربردار و تدوینگر: مهدی باغبان بصیر /
بریان تنها غذای مخصوص اصفهان است که مکان تهیه و فروش آن جدا و منحصر است و معمولاً با غذاهای دیگر طبخ نمیشود، اهمیت آن را نزد اصفهانیها میرساند. مهارت پخت بریان اصفهان در ۱۲ اسفند ۹۹ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس ثبت شد.
البته فقط اصفهانیهای اصیل میدانند که واژه بریانی، دردستور زبان صفت نسبی است و در اصفهان به مکان و مغازه طبخ و فروش بریان اطلاق میشود؛ و پسوند «یای» نسبت به صفت به جای اسم چسبیده است.
تصویربردار و تدوینگر: مهدی باغبان بصیر /
نظر شما