سیدامیر سامع در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به دغدغههای اعضای شورای اسلامی شهر درباره کیفیت نظافت شهر اصفهان و نحوه جمعآوری پسماندهای شهری اظهار کرد: در بعضی محلات و کوچههای شهر پسماندهایی خارج از نوبت جمعآوری مشاهده میشود.
وی با اشاره به تصمیم مدیریت شهری در سال گذشته افزود: برنامه جمعآوری پسماندها از روزهای فرد و زوج هر ماه به روزهای فرد و زوج هفته منتقل و جمعهها از برنامه جمعآوری پسماند حذف شده است.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: در حال حاضر شهروندان میدانند بر اساس موقعیت محل سکونت یا کسبوکار خود، جمعآوری پسماندها روزهای زوج هفته (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) یا روزهای فرد (یکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه) انجام میشود.
سامع گفت: شهروندان باید از بیرون گذاشتن پسماندها در روز جمعه خودداری کنند و این مسئله را با مدیریت تفکیک پسماند از مبدأ به حداقل برسانند؛ این اقدام ممکن است کمی مشکل باشد، اما نتیجه آن نظم و انضباط در جمعآوری پسماندها است.
وی ادامه داد: پسماندها باید از ساعت ۲۳:۰۰ شب تا ۰۵:۳۰ جمعآوری شود و پس از این ساعت هیچ پسماندی نباید در سطح شهر باقی بماند، همچنین محلهایی که پسماندها در آنها قرار میگیرد نیز باید حداقل هفتهای یک بار شستوشو شود تا شهر تمیزی داشته باشیم.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ۴۰ دستگاه خودروی جدید شامل ۲۰ دستگاه برای جمعآوری پسماندها و ۲۰ دستگاه جاروهای جدید برای نظافت شهر تهیه شده است، خاطرنشان کرد: این خودروها بهتازگی ساخته شده است و بهزودی وارد ناوگان خواهد شد که موجب کاهش آلودگی، کاهش ریزش شیرابه و افزایش کیفیت نظافت و جاروکشی در سطح شهر خواهد شد.
سامع افزود: نظارت بیشتری توسط شهردار، معاونان خدمات شهری و شهرداران مناطق این کلانشهر بر این روند صورت خواهد گرفت تا اصفهان به شهری تمیزتر تبدیل شود.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر لزوم توجه به کیفیت فضای سبز شهر اصفهان گفت: خطوط پیوسته فضای سبز شهری که در باغچههای طولی معابر و خیابانها ایجاد شده، یکی از امتیازات شهر اصفهان است، همچنین یکی از مباحث اصلی در این زمینه موضوع آب است که شهرداری به دنبال تأمین آن است.
سامع ادامه داد: حقابه شهر اصفهان باید از رودخانه تأمین شود و تلاش کنیم هر بار که آب به باغهای غرب یا کشاورزی شرق و غرب اصفهان اختصاص پیدا میکند، این کلانشهر نیز سهم خود را دریافت کند تا آب در شبکه ۳۳۰ کیلومتری مادیهای اصفهان جریان پیدا کند و به درختان برسد؛ این موضوع تأثیر بسیار مثبتی در توقف فرونشست زمین دارد که برای حیات شهر اصفهان بسیار مهم است.
وی گفت: در فصل پاییز و زمستان عملیات مختلفی برای تیمار و کوددهی درختان انجام میشود تا نهتنها کیفیت فضای سبز کاهش پیدا نکند، بلکه به وضعیت مطلوب و خوبی برسد.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به شوک شدید حرارتی که در طول تابستان امسال به دلیل دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد وارد شده بود، افزود: این شرایط برای درختان چنار و نارون شهر بسیار سخت بود و نگهداری از آنها دشوار شد، به همین دلیل تأکید شد که در فصل پاییز و زمستان، اقدامات لازم برای جبران خسارتهای وارد شده به درختان انجام شود تا در فصل بهار سال آینده مشکلی ایجاد نشود.
نظر شما