به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، غذاخوریهای بارسلونا در دوران اخیر جای خود را در میان رتبههای بالای فهرست ۵۰ رستوران برتر جهان باز کردهاند و دیسفروتار Disfrutar در سال جاری موفق شد در صدر لیست قرار گیرد. اکنون صف انتظار برای رزرو میز در این رستوران افسانهای به بالای یک سال نزدیک شده است.
سرآشپزهای این رستوران طی سالهای پس از افتتاح به تقویت مهارتهای آشپزی خود و کسب دانشی پرداختهاند که اکنون آنها را به اوج دستاوردهای آشپزی رسانده و نقش بسزایی در اختصاص رتبه اول جهان به این رستوران داشته است. آنها در ۲۰۱۲ تصمیم به شراکت و افتتاح نخستین رستوران خود در شهر خیرونا Girona واقع در کاداکس Cadaqué اسپانیا گرفتند.
این سه سرآشپز از آن زمان دو رستوران دیگر (هر دو در بارسلونا) نیز راهاندازی کردند که شامل دیسفروتار Disfrutar در ۲۰۱۴ و کامپارتر Compartir در ۲۰۲۲ میشوند. سرآشپزها جایگاه رستوران خود در صدر لیست را نشاندهنده قدرت غذاهای اسپانیایی میدانند که طی سالهای اخیر، در رقابتی تنگاتنگ جایگزین غذاهای مشهور فرانسوی شده است.
مسیر موفقیت دیسفروتار
سرآشپزهای دیسفروتار سال ۲۰۱۵ اولین، ۲۰۱۷ دومین و ۲۰۲۳ سومین ستاره میشلن خود را دریافت کردند. رستوران دیسفروتار سال ۲۰۲۲ در فهرست ۵۰ رستوران برتر جهان به مقام سوم رسید و سال بعد رتبه دوم را به خود اختصاص داد. جایگاه برتر این رستوران در سال جاری توسط سرآشپزها یک لحظه جادویی، باورنکردنی، غیرقابل توصیف و غیرقابل مقایسه اعلام شده است، زیرا تا آخرین لحظه هیچکس نمیداند که این جایگاه به چه رستورانی خواهد رسید.
وبگاه ۵۰ رستوران برتر جهان، غذاخوردن در دیسفروتار را تجربه یک عمر غذاخوری توصیف کردهاند و غذاهای فوق خیالی، تسلط فنی بینظیر و شیوه سرو بازیگوشانه کارکنان را ستایش کردهاند.
لیست انتظار رزرو میز در دیسفروتار تا پیش از این هفت یا هشت ماهه بود، با این حال در شرایط فعلی از مرز یکسال عبور کرده است. از سوی دیگر این جایگاه انتظارات مشتریان آن را بسیار بالا برده که این بهمعنای فشار بیشتر برای تیم رو به رشدی است که اکنون به ۷۵ نفر میرسد.
نظر شما