به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، فرانکفورت به پروژه شاخص سلامت درسدن برای نظارت بر سلامت شهری پیوست و خاطرنشان کرد که این پروژه به شهرها برای بهبود سلامت ساکنان کمک خواهد کرد.
پروژه شاخص سلامت شهری
سازمان جهانی بهداشت ابتدا برای افزایش مزایای سلامتی در سیاستهای شهری که با آلودگی هوا و تغییرات آبوهوایی مقابله میکنند، در همکاری با شرکای مختلف بینالمللی، ملی و محلی، پروژه آزمایشی ابتکار بهداشت شهری را در آکرای غنا اجرا کرد. این ابتکار بخش سلامت را بر آن داشت تا از موقعیت تأثیرگذار خود برای نشان دادن طیف کاملی از مزایای بهداشتی، زیستمحیطی و اقتصادی به تصمیمگیرندگان و مردم استفاده کند که میتوان از اجرای سیاستها و استراتژیهای کاهش انتشارهای محلی و دسترسی به انرژی به دست آورد.
ردیابی خطمشی این اقدامات همیشه در نظر گرفته نمیشود، اما بخش اساسی این رویه است. برنامهریزی به ارزیابی چگونگی اجرا و پیشرفت یک سیاست برای اصلاح یا تنظیم سیاستها با هدف نهایی افزایش احتمال موفقیت آنها میپردازد و چارچوبی را برای ردیابی سیاستهای بهداشت شهری با تمرکز ویژه بر تأثیرات کیفیت هوا و دسترسی به انرژی بر سلامت و رفاه انسان در کشورهای آفریقایی پیشنهاد و نمونههایی از پروژه آزمایشی آکرا ارائه کرد. این گزارش همچنین منابعی برای بررسی کیفیت هوا در شهرها و ابزارهای دیگر برای ارزیابی سلامت عمومی و اثرات زیستمحیطی سیاستهای شهری و پایش یا ردیابی اثرات آنها فراهم میکند.
پروژه سلامت شهری در فرانکفورت
شهر با اشاره به اینکه محیط زیست بر سلامت تأثیر بالایی دارد، تأکید کرد که فضای سبز زیاد و سر و صدای کم برای سلامتی مفید است. سایر عواملی که در این امر نقش دارند عبارتند از درآمد، تحصیلات و دسترسی به مراقبتهای بهداشتی که همه تحت پروژه حاضر بهعنوان عوامل مرتبط برای توسعه شاخص سلامت ردیابی خواهند شد.
معاون شهردار درسدن خاطرنشان کرد که عوامل بسیاری میتوانند اثرات مثبت یا منفی بر سلامت داشته باشند که هرچه این ارتباطات بهتر درک و توصیف شود، کار در شهرها برای متخصصان امور اداری، بهداشت و درمان و حفاظت اجتماعی، همچنین برای شرکتها و داوطلبان متعهد آسانتر خواهد شد.
این پروژه به مقامات این امکان را میدهد تا بر سلامت ساکنان، عوامل اجتماعی و شرایط محیطی نظارت کنند که به آنها کمک میکند تصویر دقیقتری از وضعیت موجود ترسیم کنند و شاخصها را کالیبره کنند. این پروژه همچنین به سازمانهای بهداشتی محلی و منطقهای کمک میکند تا مسائل شهری، راهحلهای هدفمند و بهترین شیوهها برای رسیدگی به آن را شناسایی کنند.
در سال ۲۰۱۵ درسدن یک پروژه چالشبرانگیز را برای طراحی و توسعه یک سیستم عینک کاربردیتر و قابل اعتمادتر و ارائه آن از طریق یک چارچوب خدمات کاملاً جدید برای شهروندان را آغاز کرد. هدف این بود که فریمها را به صورت محلی با استفاده از مواد بازیافتی تولید کنند و فریمها را با قیمتی مقرونبهصرفه از جمله لنزهای باکیفیت از سازنده آلمانی کارل زایس بین شهروندان عرضه کنند. استفاده از سیستم قاب قابل تعویض و مدولار، مشتریان را قادر میکرد تا طرح و رنگ خود را انتخاب کنند و همه اجزا قابل تعویض باشد.
نظر شما