چه ارتباطی بین مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده و سرطان وجود دارد؟

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده خطر بروز سرطان را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سرطان که عامل اصلی مرگ‌ومیر در سطح جهان شناخته شده، با تغییراتی در سبک زندگی مانند وضعیت سیگار کشیدن، رژیم غذایی و فعالیت بدنی مرتبط است. گروهی از محققان آمریکایی به منظور بررسی ارتباط بین مصرف غذاهای فوق‌فرآوری شده و احتمال بروز سرطان، مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف، چندین مطالعه را مورد ارزیابی قرار دادند.

غذاهای فوق‌فرآوری شده به منظور کاهش تخریب میکروبی، افزایش ماندگاری و افزایش قابلیت حمل و نقل در زمان‌های طولانی طی چندین مرحله پردازش می‌شوند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف غذاهای فوق‌فرآوری شده خطر بروز سرطان‌های مختلف مانند سرطان پانکراس، کولورکتال و سینه را افزایش می‌دهد.

به گفته پژوهشگران، لازم است افراد غذاهای فوق‌فرآوری شده را با غذاهای کمتر فرآوری شده جایگزین کنند تا به بهبود سلامت خود کمک کنند. البته لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا ارتباط بین مصرف غذاهای فوق‌فرآوری شده و خطر بروز سرطان مشخص شود.

نتایج این مطالعه در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

کد خبر 652803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.