به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان آمریکایی به منظور بررسی ارتباط بین غذاهای فوقفرآوری شده و افزایش چربی بدن، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، ۹۶۴۰ مرد و زن بین ۲۰ تا ۵۹ سال را مورد ارزیابی قرار دادند. افراد شرکتکننده در مطالعه از چهار مطالعه ملی سلامت و تغذیه که به طور متوالی انجام شده بودند، انتخاب شدند.
میانگین سنی افراد شرکتکننده در مطالعه ۳۹ سال بود و ۴۹ درصد افراد زن بودند. پژوهشگران عواملی مانند جنسیت، سن، نژاد، میزان تحصیلات، وضعیت سیگار کشیدن و سطح فعالیت بدنی افراد شرکتکننده در مطالعه را از طریق یک پرسشنامه استاندارد مورد ارزیابی قرار دادند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف غذاهای فوقفرآوری شده باعث افزایش توده چربی بدن و شاخص گلیسمی بالا میشود و باعث اضافه وزن افراد میشود. لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد تا تاثیر مصرف غذاهای فوقفرآوری شده بر توزیع چربی بدن و چاقی در جمعیتهای مختلف انجام شود.
نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی Preventive Medicine منتشر شده است.
نظر شما