به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پژوهشهای انجام شده زیادی نشان میدهد که مصرف زیاد سدیم باعث بروز فشار خون بالا و عامل اصلی بیماریهای قلبیعروقی میشود. گروهی از محققان کالج آمریکایی قلبوعروق به منظور یافتن ارتباط بین دفعات مصرف نمک در رژیم غذایی و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی، مطالعه جدیدی انجام دادند.
آنها برای نیل بدین هدف، ۱۷۶ هزار و ۵۷۰ شرکتکننده را مورد ارزیابی قرار دادند. افراد شرکتکننده در مطالعه بین ۳۷ تا ۷۳ ساله بودند و از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ مورد ارزیابی قرار گرفتند. آنها به پرسشنامهای درباره دفعات افزودن نمک به غذاها، همچنین تغییرات عمده در رژیم غذایی طی پنج سال گذشته، پاسخ دادند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که افزودن نمک اضافی به غذاها به دفعات کمتر با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی و ایسکمیک قلبی مرتبط است. زمانی که بیماران به دفعات کمتر به غذاهای خود نمک اضافه میکنند با کمترین خطر بیماری قلبی روبهرو میشوند.
نتایج این مطالعه در مجله American College of Cardiology منتشر شده است.
نظر شما