به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سبزیجات در مقایسه با گروههای دیگر غذایی، انرژی و پروتئین کمتری دارند و برعکس حاوی مقدار قابلتوجهی فیبر، ویتامین و املاح معدنی هستند. گروه سبزیجات شامل انواع سبزیهای برگدار، انواع کلم، هویج، بادمجان، نخودسبز، لوبیا سبز، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سیبزمینی میشود. این گروه دارای انواع ویتامینهای C، B، A، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و مقدار قابلتوجهی فیبر است.
تا حد امکان سبزیها را باید به صورت خام مصرف کرد زیرا پختن سبزی به ویژه در صورتی که به مدت طولانی باشد، باعث از بین رفتن ویتامینهای آن میشود. سبزی خوردن، گوجه فرنگی، پیاز، گل کلم، شلغم، ترب و انواع فلفل سبز نمونههایی از سبزیهای خام هستند که میتوان آنها را همراه با غذا مصرف کرد. همچنین توصیه شده است که جوانه گندم را به سالاد اضافه کنید تا از مزایای آن بهرهمند شوید.
سبزیجاتی مانند اسفناج بهتر است بدون آب و با حرارت کم پخته شود. لوبیا سبز، نخودفرنگی، هویج، چغندر و کدو نیز باید به صورتی پخته شود که در انتها آب اضافه شده کاملاً جذب مواد شده باشد. پختن سبزیجات در آب زیاد باعث حل شدن ویتامینها در آب میشود و مقدار زیادی از ویتامینها از دست میرود. بنابراین در صورتی که پس از پختن سبزیها مقداری از آب آن باقی ماند از آن باید در پختن غذا استفاده شود.
نظر شما