چه غذاهایی باعث بروز تپش قلب می‌‎شود؟

مصرف بعضی از غذاها و نوشیدنی‌ها ممکن است موجب بروز تپش قلب شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، درصورتی‌که تپش قلب به‌طورمنظم و چندین بار در هفته یا بعد از هر بار که غذا می‌خورید حادث شود، این موضوع کمی نگران‌کننده است. درصورتی‌که تپش قلب ادامه یابد یا تعداد دفعات آن افزایش پیدا کند، ممکن است نشانه یک مشکل پزشکی جدی‌تر مانند آریتمی باشد؛ بنابراین باید تحت مراقبت پزشکی قرار بگیرید.

علائمی که می‌تواند نشانه‌ای از موضوعات نگران‌کننده‌تر باشد شامل تپش قلب ناگهانی و طولانی‌مدت در حال استراحت، ضربان قلب نامنظم یا تپش قلب همراه با سرگیجه، درد قفسه سینه یا تنگی نفس باشد. بسیاری از علائم تپش قلب خوش‌خیم است، اما نگرانی در صورتی افزایش پیدا می‌کند که بیماری دارای علائم هشداردهنده، مشکلات قلبی، سن بالاتر یا دیگر شرایط پزشکی باشد.

متخصصان معتقدند که بیماری عروق کرونر، بیماری تیروئید و آپنه انسدادی خواب ممکن است خطر آریتمی قلب را افزایش دهد. همچنین تپش قلب ممکن است برای زنان باردار نگرانی‌های بیشتری ایجاد کند. بعضی از غذاها و نوشیدنی‌های مانند غذاهای تند، غذاهای پرچرب و قند بالاتر محرک‌های رایج برای تپش قلب در میان بیمارانی است که به تپش قلب مبتلا هستند. محرک‌های رایج مانند کافئین بیش از حد، قند و غذاهای سرشار از کربوهیدرات باعث افزایش تپش قلب می‌شود.

کد خبر 613067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.