به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به منظور بررسی تأثیر رژیم غذایی مدیترانهای بر افسردگی مردان، مطالعه جدیدی انجام دادند؛ آنها از روش کارآزمایی تصادفی ۱۲ هفتهای استفاده کردند. در این مطالعه مردان جوان ۱۸ تا ۲۵ سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. رژیم غذایی مورد استفاده در این مطالعه سرشار از سبزیجات، حبوبات، غلات کامل، ماهی چرب، روغن زیتون و آجیل بدون نمک بود.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مردان جوانی که از رژیم غذایی ضعیف و ناسالم پیروی میکردند پس از تغییر به یک رژیم غذایی سالم مدیترانهای، با بهبود چشمگیر علائم افسردگی روبهرو شدند؛ بنابراین لازم است افراد جوان افسرده به یک متخصص تغذیه مراجعه کنند تا با بهبود عادات غذایی خود بتوانند علائم افسردگی را درمان کنند.
به گفته محققان دلایل زیادی وجود دارد که نشان میدهد غذا بر خلق و خوی افراد تأثیر میگذارد. ۹۰ درصد سروتونین، ماده شیمیایی که به ما کمک میکند احساس شادی کنیم توسط میکروبهای موجود در روده تولید میشود. این میکروبها نیز توسط عصب واگ با مغز ارتباط برقرار میکنند. مصرف غذاهای حاوی فیبر مانند سبزیجات، میوه و حبوبات به سلامت میکروبهای مفید در روده کمک میکند.
نظر شما