میوه های حاوی فلاونوئید در بهبود سطح فشارخون موثرند

محققان در مطالعه ای ارتباط بین خوردن غذاهای غنی از فلاونوئید را با فشار خون و تنوع میکروبیوم های روده مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش ایمنا، بر اساس تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه کوئین ایرلند، خوردن غذاهای غنی از فلاونوئید مانند انواع توت‌، سیب و گلابی می‌تواند سطح فشار خون سیستولیک را کاهش داده و تنوع میکروبیوم های روده را افزایش دهد.

نتایج این مطالعه نشان داد که بالغ بر ۱۵.۲ درصد از ارتباط بین غذاهای غنی از فلاونوئید و فشار خون سیستولیک را می‌توان با تنوع موجود در میکروبیوم های روده شرکت کنندگان توضیح داد. فلاونوئیدها توسط میکروبیوم های روده بدن که باکتری‌های موجود در دستگاه گوارش هستند تجزیه می‌شود.

خوردن ۱.۶ وعده توت در روز (یک وعده معادل ۸۰ گرم یا یک فنجان) با کاهش متوسط فشار خون سیستولیک ۴.۱ میلی متر جیوه همراه بود و حدود ۱۲ درصد از این ارتباط ناشی از میکروبیوم های روده بود.

آدین کسیدی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره اظهار کرد: میکروبیوم های روده نقش مهمی در متابولیسم فلاونوئیدها برای افزایش اثرات حفظ سلامت قلب ایفا می‌کنند و این مطالعه شواهدی را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد این تغییرات فشار خون با تغییرات ساده در رژیم غذایی روزانه قابل دستیابی است.

مطالعات اخیر همچنین ارتباط بین میکروبیوم های روده و بیماری‌های قلبی عروقی را که عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است، نشان داد.

با افزایش تحقیقات که نشان می‌دهد فلاونوئیدها ممکن است خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهند، این مطالعه نقش میکروبیوم های روده را در این روند ارزیابی کرد.

منبع: مهر

کد خبر 517310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.