تغییر ساعات کاری کشورهای مختلف در ماه رمضان

بسیاری از کشورهای مسلمان ساعات کاری ادارات و بخش‌های خصوصی را در ماه رمضان تغییر می‌دهند که هدف اصلی از این تغییرات، تسهیل شرایط برای کارمندان مسلمان است تا بتوانند به‌راحتی به اعمال دینی خود بپردازند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بسیاری از کشورهای مسلمان در ماه رمضان، ساعات کاری را تغییر می‌دهند که به‌طور معمول به‌صورت کاهش ساعت کاری یا تغییر زمان شروع و پایان کار است تا کارمندان بتوانند به‌راحتی روزه بگیرند و از مزایای این ماه پربرکت بهره‌مند شوند.

کارمندان وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی امارات متحده عربی از دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۲:۳۰ بعدازظهر و روز جمعه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر کار می‌کنند. ساعات کاری کارمندان بخش خصوصی نیز به‌طور کلی دو ساعت کاهش می‌یابد. این تغییر برای همه کارمندان، اعم از مسلمان و غیرمسلمان، اعمال می‌شود و حقوق آنها کاهش پیدا نمی‌کند. بعضی از شرکت‌ها ممکن است از شیوه کار از راه دور برای روز جمعه استفاده کنند تا کارمندان بتوانند به‌راحتی به اعمال دینی خود بپردازند.

تغییر ساعات کاری کشورهای مختلف در ماه رمضان

تغییر ساعت کاری در مالزی، به‌صورت قانونی اجباری نیست، اما بسیاری از شرکت‌ها و ادارات دولتی به‌صورت داوطلبانه ساعات کاری خود را تغییر می‌دهند تا کارمندان بتوانند به راحتی روزه بگیرند. کارمندان دولتی می‌توانند بین دو گزینه انتخاب کنند: یا ساعات کاری خود را بدون تغییر حفظ کنند یا با کاهش ۳۰ دقیقه‌ای در زمان ناهار، ۳۰ دقیقه زودتر از کار خارج شوند.

بسیاری از شرکت‌های خصوصی در مالزی به‌صورت داوطلبانه ساعات کاری خود را در ماه رمضان تغییر می‌دهند. این تغییرات می‌تواند شامل کار از راه دور، کاهش ساعت کاری یا انعطاف‌پذیری در زمان ورود و خروج باشد. کارمندان می‌توانند با مدیریت یا بخش منابع انسانی خود درباره ساعات کار مذاکره کنند تا نیازهای آنها در ماه رمضان برآورده شود.

تغییر ساعات کاری کشورهای مختلف در ماه رمضان

ساعات کاری در پاکستان، به‌صورت رسمی تغییر می‌کند؛ ادارات دولتی که پنج روز در هفته کار می‌کنند، از ساعت ۹ صبح تا سه بعدازظهر از دوشنبه تا پنج‌شنبه و از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ بعدازظهر در روز جمعه کار می‌کنند. برای اداراتی که شش روز در هفته کار می‌کنند، ساعات کاری از ساعت ۹ صبح تا دو بعدازظهر از دوشنبه تا جمعه است.

اگرچه تغییر ساعت کاری بخش خصوصی به‌صورت اجباری نیست، اما بعضی از شرکت‌ها به‌صورت داوطلبانه ساعات کاری خود را تغییر می‌دهند. ساعات کاری دفترهای رزرواسیون راه‌آهن نیز در ماه رمضان تغییر می‌کند؛ شیفت صبح از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و شیفت عصر از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۵:۳۰ است. در روز جمعه، بین ساعت ۱۲:۳۰ تا دو بعدازظهر برای برگزاری نماز جمعه تعطیل است. این تغییرات تا پایان ماه رمضان یا تا روز پانزدهم رمضان ادامه دارد و سپس به ساعات عادی بازمی‌گردد.

عربستان سعودی ساعت کاری بخش خصوصی در ماه رمضان را برای کارمندان مسلمان به ۶ ساعت در روز کاهش می‌دهد، در حالی که کارمندان غیرمسلمان هشت ساعت کار می‌کنند و در بخش دولتی، ساعت کاری از ساعت ده صبح تا سه بعدازظهر است.

تغییر ساعات کاری کشورهای مختلف در ماه رمضان

ساعت کاری کارمندان دولتی در عمان از ساعت ۹ صبح تا دو بعدازظهر است و در بخش خصوصی، کارمندان مسلمان می‌توانند حداکثر ۶ ساعت در روز کار کنند.

ساعت کاری در کویت به‌صورت رسمی کمتر می‌شود و کارمندان مسلمان حداکثر ۳۶ ساعت در هفته کار می‌کنند. کارمندان دولتی در ماه رمضان ۴.۵ ساعت در روز کار می‌کنند. ساعت شروع کار بین ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح است و کارمندان باید ۴.۵ ساعت کار را کامل کنند. آنها می‌توانند از بین پنج شیفت مختلف ۸:۳۰ تا ۱۳، ۹ تا ۱۳:۳۰، ۹:۳۰ تا ۱۴، ۱۰ تا ۱۴:۳۰ و ۱۰:۳۰ تا ۱۵ ساعت کار خود را انتخاب کنند. زنان کارمند می‌توانند روز کاری خود را به چهار ساعت کاهش دهند و از دو دوره ۱۵ دقیقه‌ای مرخصی در ابتدای و انتهای ساعت کار بهره‌مند شوند. کارمندان بخش خصوصی در ماه رمضان حداکثر ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته کار می‌کنند.

کد خبر 845267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.