به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق دادههای رصدخانه مهاجرت در دانشگاه آکسفورد، تنوع در کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) با درصد سهم آنها از جمعیت متولدشده در خارج اندازهگیری میشود. OECD یک سازمان بینالمللی است که سیاستهایی را برای بهبود رفاه اقتصادی و اجتماعی جهانی ترویج و پلتفرمی را برای دولتها فراهم میکند تا در موضوعاتی همچون تجارت، آموزش و پایداری زیستمحیطی همکاری کنند. این سازمان دارای ۳۸ عضو است که در این میان، مکزیک، ژاپن و لهستان از نظر قومی همگن هستند.
موقعیت مکزیک بهعنوان یک کشور در حال توسعه به این معناست که این کشور یکی از بزرگترین منابع افراد مهاجر به دیگر کشورهای سراسر جهان به شمار میرود که مردم آن بهطور معمول بهدنبال فرصتهای اقتصادی بهتر به مکانهایی همچون ایالات متحده آمریکا مهاجرت میکنند. ژاپن با وجود برخورداری از اقتصاد پیشرفته، وضعیتی مشابه دارد که دلیل آن میتواند مواردی همچون موانع زبانی و فرهنگی، همچنین سیاستهای سختگیرانهتر مهاجرتی باشد.
در همین حال کشورهایی شامل لوکزامبورگ و سوئیس که بیشترین سهم از جمعیت متولدشده در خارج از کشور را دارند، دو کشور ثروتمند با جمعیت کم و استاندارد زندگی بالا هستند که هر دو بهلطف صنایع توسعهیافته و روابط نزدیک با اتحادیه اروپا قادر به جذب متخصصان از سراسر جهان هستند.
سهم جمعیت خارجی متولدشده در کشورهای عضو OECD به شرح زیر است:
- مکزیک ۱ درصد
- ژاپن ۲ درصد
- لهستان ۲ درصد
- ترکیه ۴ درصد
- لیتوانی ۶ درصد
- مجارستان ۶ درصد
- شیلی ۸ درصد
- فنلاند ۸ درصد
- جمهوری چک ۸ درصد
- ایتالیا ۱۰ درصد
- دانمارک ۱۱ درصد
- یونان ۱۱ درصد
- لتونی ۱۲ درصد
- پرتغال ۱۲ درصد
- فرانسه ۱۳ درصد
- اسلوونی ۱۴ درصد
- ایالات متحده ۱۴ درصد
- انگلستان ۱۴ درصد
- هلند ۱۵ درصد
- استونی ۱۵ درصد
- اسپانیا ۱۶ درصد
- نروژ ۱۷ درصد
- آلمان ۱۷ درصد
- بلژیک ۱۸ درصد
- ایسلند ۲۰ درصد
- سوئد ۲۰ درصد
- ایرلند ۲۰ درصد
- اتریش ۲۱ درصد
- کانادا ۲۲ درصد
- نیوزلند ۲۷ درصد
- استرالیا ۲۹ درصد
- سوئیس ۳۱ درصد
- لوکزامبورگ ۵۰ درصد
نظر شما