درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین ساکنان کشورهای برتر جهان+نمودار

۱۰ درصد از ثروتمندترین آمریکایی‌ها به‌طور متوسط ​​روزانه به ازای هر نفر ۱۵۶ دلار درآمد دارند. آن‌ها حدود ۷ برابر بیشتر از ۱۰ درصد ضعیف آمریکایی‌ها درآمد کسب می‌کنند، بااین‌حال این ۱۰ درصد ضعیف در مقایسه با ۱۰ درصد قوی در بسیاری از کشورها از جمله اندونزی، مصر و هند درآمد بیشتری دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روش‌های زیادی برای مقایسه کشورها از نظر اقتصادی وجود دارد، اما هر یک دارای کاستی‌هایی هستند؛ برای مثال تولید ناخالص داخلی، جمعیت را نادیده می‌گیرد و تولید ناخالص داخلی سرانه از توزیع درآمد غافل است. ترسیم استانداردهای زندگی به‌کمک داده‌های مصرف یا درآمد مردم جهان در سال ۲۰۲۴، متوسط درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین ساکنان ۱۰۸ کشور جهان را مورد مقایسه قرار داده است. برای تعیین برابری قدرت خرید، ارقام به قیمت‌های بین‌المللی دلار در ۲۰۱۷ تنظیم شده است. ۱۲ کشور برتر در این زمینه عبارتند از:

کشور درآمد ۱۰ درصد ثروتمند درآمد ۱۰ درصد فقیر
لوکزامبورگ ۱۶۵.۹۷ دلار ۳۷.۰۳ دلار
آمریکا ۱۵۶.۴۲ دلار ۲۲.۹۳ دلار
سوئیس ۱۳۷.۶۱ دلار ۳۲.۳۲ دلار
نروژ ۱۱۷.۹۱ دلار ۳۴.۴۷ دلار
آلمان ۱۱۷.۸۲ دلار ۲۸.۰۵ دلار
کانادا ۱۱۱.۶۵ دلار ۲۶.۴۰ دلار
اتریش ۱۰۹.۵۵ دلار ۲۷.۶۹ دلار
کره‌جنوبی ۱۰۳.۴۰ دلار ۲۲.۶۰ دلار
دانمارک ۱۰۳.۰۵ دلار ۳۱.۸۶ دلار
هلند ۱۰۱.۴۵ دلار ۳۲.۳۴ دلار
سوئد ۹۸.۰۵ دلار ۲۴.۷۲ دلار
ایرلند ۹۷.۵۶ دلار ۲۷.۷۷ دلار

این ارقام به‌طور متوسط سرانه درآمد را بین همه افراد از جمله کودکان و بازنشستگان نشان می‌دهد و در عمل بزرگسالان شاغل به‌احتمال زیاد دو برابر مبلغ آورده‌شده در این جدول برای حمایت از خانوارهای خود درآمد دارند. طبق این جدول ۱۰ درصد از ثروتمندترین آمریکایی‌ها به‌طور متوسط روزانه به ازای هر نفر ۱۵۶ دلار درآمد نسبت به گروه‌های مشابه در سراسر جهان دارند. آن‌ها حدود ۷ برابر بیشتر از ۱۰ درصد ضعیف آمریکایی‌ها درآمد کسب می‌کنند، بااین‌حال این ۱۰ درصد ضعیف در مقایسه با ۱۰ درصد قوی در بسیاری از کشورها از جمله اندونزی، مصر و هند درآمد بیشتری دارند.

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین ساکنان کشورهای برتر جهان+نمودار

این نمودار به‌طور متوسط درآمد سرانه روزانه گروه‌های ثروت در کشورهایی با جمعیتی متفاوت را نشان می‌دهد. برای مثال ۱۰ درصد برتر در ایالات متحده آمریکا، در مقایسه با ۱۴۰ میلیون فرد در هند و چین حدود ۳۴ میلیون نفر می‌شود، با این وجود نمایش خوبی برای چگونگی درآمد و مصرف به‌طور کلی در کشورهای غربی و صنعتی است.

اگرچه داده‌ها بر اساس برابری قدرت خرید تنظیم شده است، این روش هنوز محدودیت‌هایی دارد. یک مسئله مهم این است که سبد استاندارد کالاهایی که به‌عنوان یک پایه مورد استفاده قرار می‌گیرد ممکن است شامل مواردی باشد که افراد در بعضی از کشورها نیازی به خرید یا اولویت‌بندی ندارند.

کد خبر 856192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.