معرفی انواع جرثقیل کارگاهی
معرفی انواع جرثقیل کارگاهی

جرثقیل کارگاهی به دستگاهی گفته می‌شود که در فضاهای بسته و به خصوص در تعمیرگاه‌ها و کارگاه‌های صنعتی کاربرد زیادی دارد. این جرثقیل کارگاهی برقی، به شکل ثابت نصب خواهد شد که جابجایی و حمل بارهایی را در محدوده وزنی ۲ تن الی ۳ تن انجام می‌دهد. این محصول برای تخلیه بار در ابعاد متفاوت، بسیار کاربردی است.

جرثقیل برقی کارگاهی را می توان به جک های هیدرولیکی مجهز کرد که باعث می‌شود، به آسانی جابجایی و تخلیه بار صورت گیرد و کنترل کاملی روی آن باشد. این دستگاه قابلیت‌ها و مشخصات ویژه‌ای دارد که راه اندازی و نصب بسیار آسان آن فروش خوبی را در بازار برایش رقم زده است.

جرثقیل سقفی و جرثقیل کارگاهی برقی می‌توانند بارهایی با ابعاد مختلف را جابجا کنند. این محصول از چند دستگاه ساده در کنار هم شکل گرفته است و مکانیک کلی آن را شکل خواهد داد. این جرثقیل بیشتر برای بارهایی که روی پالت نباشند، کاربرد فراوانی دارد و به طور کلی برای حمل بارهایی که بر روی زمین قرار گرفته‌اند، استفاده خواهد شد. تمامی مراحل با اتصال به قلاب جرثقیل انجام می‌شود.

زمانی که بار در میان ستون‌های جرثقیل برقی کارگاهی است و با زنجیر یا تسمه به قلاب وصل خواهد شد. هر مقدار دکل از مرکز ستون‌ها فاصله بگیرد، قدرت دستگاه پایین‌تر خواهد آمد و باید وزن کم شود. حداکثر ارتفاعی که این محصول قادر است بار را بالا ببرد بین ۲٫۵ تا ۳ متر خواهد بود. به علاوه وزن جرثقیل کارگاهی تا ۲۵۰ کیلوگرم متغیر است.

جرثقیل کارگاهی چیست؟

با پیشرفت‌های زیاد در تکنولوژی در صنعت، جرثقیل‌ کارگاهی از جمله ابزارهای مهم، برای حمل و جابه‌جایی در پروژه‌های صنعتی و کارگاهی محسوب می‌شوند. این محصول در محیط‌های سرپوشیده و بسته مثل تعمیرگاه‌ها و کارگاه‌های صنعتی بسیار ایده آل هستند. همچنین در سازه‌ها، با تیرآهن H افقی و ستون‌های عمودی، قابلیت ترکیب را خواهند داشت.

به علاوه، محیط کارگاه به این سازه‌ها اضافه می‌شوند و قادر هستند تا در بسیاری از فضاهای صنعتی، به کار گرفته شوند. به طور کلی، جرثقیل کارگاهی برای بلند کردن و برای بارهایی که روی پالت قرار ندارند، بسیار توصیه می‌شوند و همچنین وزن این دستگاه‌ها قابلیت تنظیم را دارند.

این محصول با دو نوع زنجیری و سیم بکسلی طراحی شده است و تغذیه آن به وسیله نیروی محرکه برق با سیستم برق سه فاز انجام می‌شود. جرثقیل برقی کارگاهی ابزاری است که قابلیت حرکت اجسام در جهت‌های مختلف و جابجایی بارهای سنگین را به کاربر خود خواهد داد. شما می‌توانید برای خرید انواع جرثقیل کارگاهی از مجموعه‌های معتبری همچون جرثقیل دیاکو استفاده کنید. این مجموعه‌ها قادر هستند به شما در مورد خرید انواع جرثقیل کارگاهی مشاوره کامل و جامعی را ارائه دهند.

ویژگی جرثقیل کارگاهی

جرثقیل کارگاهی در حالت استاندارد دارای چندین ویژگی مشخص است که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:

  • این جرثقیل دارای ۶ چرخ خواهد بود.
  • ستون‌ها یا پایه‌های آن قابلیت تنظیم را خواهند داشت.
  • جرثقیل کارگاهی دارای راندمان کاری در محدوده حداکثر ۲ تن الی ۳ تن است.
  • پمپ هیدرولیکی دستی یکی از اجزای اصلی آن خواهد بود.
  • ویژگی تخلیه سریع بار در آن وجود دارد.

ویژگی جرثقیل کارگاهی

کاربرد جرثقیل کارگاهی

جرثقیل کارگاهی برای حمل و جابجایی بار کاربرد دارد که با استفاده از قدرت برق، اغلب در محیط‌های بسته، کاربرد فراوانی دارد. به طور کلی شما در کارخانجات، کارگاه‌ها، انبارها و دیگر مکان‌های صنعتی آن را می‌توانید استفاده کنید.

از کاربردهای جرثقیل کارگاهی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جابجایی مواد ساختمانی: در کارگاه‌های صنعتی و ساختمانی، جرثقیل کارگاهی برقی، قادر است بلوک‌های بتن، فلزات و مصالح ساختمانی را به آسانی جابجا کند.
  • حمل بارهای سنگین: جرثقیل‌ برقی کارگاهی با استفاده از قدرت برق، این امکان را دارد تا بارها را از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر جابجا نماید.
  • حمل تجهیزات و ماشین آلات سنگین: جرثقیل برقی کارگاهی در جابجایی ماشین آلات و تجهیزات سنگین در هر کارگاهی می‌تواند مفید باشد.
  • استفاده در خط تولید: در خطوط تولید نیمه اتومات و اتوماتیک، برای انتقال محصولات‌ سنگین، به هر دلیلی، با ایمنی بالا می‌توان از جرثقیل کارگاهی استفاده کرد.
  • بالا رفتن راندمان کاری: جرثقیل کارگاهی در محیط‌های صنعتی به بهبود بهره‌وری و کارایی در جهت افزایش تولید بیشتر، بسیار کاربردی خواهد بود.

کاربرد جرثقیل کارگاهی

انواع جرثقیل کارگاهی

جرثقیل‌های کارگاهی با توجه به نوع کارکردشان دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه به صورت مختصر به آن اشاره می‌شود:

جرثقیل دروازه ‌ای

جرثقیل‌ دروازه ‌ای ظاهر بسیار ساده‌ای دارد و در بسیاری از محیط‌های صنعتی به کار می‌روند. جرثقیل دروازه‌ ای ریل‌هایی دارد که بر روی زمین نصب شده است و قابلیت حرکت را به آن خواهد داد.

جرثقیل بوم کارگاهی

جرثقیل بوم یکی از انواع جرثقیل کارگاهی است که به راحتی قابلیت حرکت را دارد. کامیون‌ها، قابلیت نصب را به جرثقیل بوم خواهند داد. جرثقیل لودا یا جرثقیل بارگیری از نام‌های دیگر این جرثقیل است. این دستگاه به وسیله بازوهای بوم هیدرولیک قادر به حمل انواع بارها خواهد بود.

جرثقیل خزنده کارگاهی

جرثقیل خزنده کارگاهی در ساختمان سازی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماشین به وسیله زنجیر حرکت می‌کند و می‌تواند در هر نوع مسیر خاکی و صعب العبور، کار خود را ادامه دهد.

جرثقیل نیم دروازه ای

جرثقیل نیم دروازه ای برای جابجایی انواع بارها، در فضاهای باز و بسته کاربرد دارد. این سازه قابلیت‌های مشابه‌ای با جرثقیل دروازه ای تک پل و دو پل خواهد داشت. در این جرثقیل یک ستون به دلیل وجود یک طرف پایه، حذف شده است. این جرثقیل نسبت به جرثقیل دروازه ای، اقتصادی و بهینه خواهد بود.

جرثقیل ستونی

جرثقیل ستونی، با یک ستون‌ به زمین متصل است و این تیر قادر خواهد بود، ۱۸۰ الی ۳۶۰ درجه بچرخد. حرکت چرخشی این نوع جرثقیل، برای بسیاری از جابجایی‌های انواع بار کاربردی خواهد بود. محل نصب آن ثابت است و امکان جابجایی آن وجود ندارد.

کد خبر 805955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.