به گزارش خبرگزاری ایمنا، یکی از میوههای خوشمزه و محبوب فصل پاییز خرمالو نام دارد. خرمالو دارای ویتامینهای گروه A، B و C است و سرشار از مواد معدنی گوناگون مانند منگنز، فسفر، پتاسیم، کلسیم و فیبر کافی است. خرمالو برای تقویت معده و دستگاه گوارش مفید و همچنین برای رفع کم خونی، کاهش چربی خون، پاکسازی کبد و درمان یبوست مؤثر و به سلامت قلب و جلوگیری از سرطان نیز کمک میکند. دسرها از جمله محبوبترین خوردنیهایی است که در طعمها و مدلهای مختلفی میتوان آنها را تهیه کرد. دسر خرمالو یکی از دسرهای میوهای پرطرفدار و خوش طعم است.
مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو
خرمالو رسیده: ۵ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: دو سوم لیوان
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی: ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: نصف لیوان
مرحله اول
- ابتدا پودر ژلاتین را داخل آب سرد ریخته و با قرار دادن ظرف مورد نظر روی کتری به روش بن ماری ژلاتین را در آب حل میکنیم تا مایع شفافی به دست آید.
مرحله دوم
- خرمالوها را پوست میکنیم و هسته آن را خارج میکنیم، سپس بستنی وانیلی، خامه صبحانه و شکر و پودر ژلاتین حل شده را درون غذا ساز یا مخلوط کن میریزیم و صبر میکنیم تا مواد به صورت یکدست باهم ترکیب شوند.
مرحله سوم
- مایه آماده دسر را داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.
مرحله چهارم
- برای اینکه دسر را از قالب جدا کنید، باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر بهراحتی و بدون نیاز به آب جوش داخل ظرف برمیگردد. به محض اینکه دسر از قالب جدا شد آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته: بقیه قالبها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا میشود، در حالی که قالبهای پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیشتری نیاز دارند. حواستان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب میاندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت.
نظر شما