به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادرقلی ابراهیمی ظهر امروز _پنجشنبه بیستوچهارم خرداد_ در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی اظهار کرد: در بخش کشاورزی چالش آب و انرژی مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه استان مرکزی در تولیدات محصولات باغی جز استانهای مطرح کشور است، افزود: حفظ باغات موجود بهدلیل آلودگی هوای شهر اراک الزامی است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: استان مرکزی در بخش کشاورزی باید به سمت توسعه گلخانهای و شهرکهای گلخانهای حرکت کند.
ابراهیمی تصریح کرد: از بخش کشاورزی کشور ۲۰ میلیون نفر ارتزاق میکنند، بنابراین کمکاری برخی مدیران نباید به اختلال در فعالیت این بخش منجر شود.
وی با بیان اینکه راهبرد دنیا تولید در محیطهای گلخانهای است اما کشور با این مهم فاصله دارد اضافه کرد: در بخش کشاورزی ۱۱ نفر نیروی متخصص در کمیسیونهای مرتبط مجلس حضور دارند که این اتفاق فرصت مغتنمی است.
نگاه مدیران باید موانع زدایی باشد
محمد جمالیان دیگر نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی هم اظهار کرد: در بحث صدور مجوزها و صادرات باید نگاه ویژه شود و نگاه مدیران باید موانع زدایی باشد.
وی افزود: هم اینک دنیا به سمت کشت هیدروپونیک حرکت کرده تا به بهرهوری بالا برسد اما ما هنوز برای تأمین انرژی گلخانهها با مشکل جدی روبهرو هستیم.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وسعت کشور بیش از یک میلیون ۶۴۸ هزار هکتار است افزود: تاکنون تنها ۲۸ هزار هکتار گلخانه ایجاد شده و نتوانستهایم از فرصتهای این بخش بهره ببریم.
جمالیان تصریح کرد: بهرهوری گلخانهها ۱۰ برابر کشت در فضای روی خاک است، بنابراین باید تلاش شود که موانع رفع شود تا به شرایط مطلوب در این بخش نائل شویم.
بخش کشاورزی نیازمند مدیریت منابع آب با ارائه راهکارهای علمی و عملی است
ناصر بیگی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک هم اظهار کرد: بخش کشاورزی نیازمند مدیریت منابع آب با ارائه راهکارهای علمی و عملی است.
وی افزود: یکی از بزرگترین چالشهای پیشرو در بخشهای مختلف کشاورزی از جمله بخش باغبانی و گلخانهها، موضوع تأمین انرژی و کمبود آب است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک عنوان کرد: هم اینک دنیا به سمت کشاورزی نوین در حرکت است و کشور هم ماهیت این موضوع را سالها دریافته اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد.
بیگی با بیان اینکه انتظار میرود بخشهای تخصصی کشاورزی کشور با جدیت وارد کار شوند گفت: باید تلاش شود تا مشکلات پیش روی بخش کشاورزی از جمله در بخش اخذ مجوزها رفع شود.
نظر شما