تلاش کثیف‌ترین شهر اروپا برای مبارزه با زباله‌ها

مارسی فرانسه به‌عنوان یکی از کثیف‌ترین شهرهای اروپا درصدد تغییر وضعیت برآمده است و سعی در بهبود تجهیزات جمع‌آوری زباله ضمن ترویج فرهنگ مقابله با زباله‌ها دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بر اساس گزارش کمیسیون اروپا، رم ایتالیا، پالرموی سیسیل و مارسی فرانسه از کثیف‌ترین شهرهای اروپا هستند. وضعیت بسیار وخیم شهر فرانسوی و مملو بودن کوچه و خیابان‌های آن از زباله موجب پادشاهی موش‌ها و پراکندگی فضله‌های موش در سطح این شهر شده است.

مارسی، سومین شهر کثیف اروپا

مارسی در اوایل سال ۲۰۲۴ پس از پالرمو و رم، جایگاه سوم کثیف‌ترین شهر اروپا را در بین ۸۳ شهر به خود اختصاص داد.

در کنار ریختن زباله در اماکن عمومی توسط ساکنان، بادهای قوی میسترال در مارسی یک مشکل ابدی برای تمیزی شهر محسوب می‌شود. ساکنان معتقدند شهر تجهیزات کافی برای رویارویی با این چالش را ندارد و برای مثال سطل‌های زباله نامناسبی که در سطح شهر قرار دارد با آغاز وزش بادها به اطراف پرتاب و زباله‌های آن‌ها به بیرون ریخته می‌شود.

تلاش کثیف‌ترین شهر اروپا برای مبارزه با زباله‌ها

علاوه بر این آمار نشان می‌دهد در سال ۲۰۲۲ به ازای هر نفر در مارسی ۶۰۱ کیلوگرم زباله تولید شد که بسیار بالاتر از میانگین ۵۱۳ کیلوگرم اروپایی است و فشار بر خدمات عمومی را افزایش می‌دهد، با این حال فرآیند جمع‌آوری زباله در شهر ناکارآمد و ناکافی است که این امر به سرریز شدن سطل‌های زباله منجر می‌شود. مقامات مارسی رفتار فردی را مقصر این وضع می‌دانند و بزرگ‌ترین مشکل شهر را نقض قوانین زیست‌محیطی توسط ساکنان معرفی کرده‌اند.

تلاش شهروندان مارسی برای حل مشکل

شهروندان مارسی به‌صورت خودجوش به اقداماتی برای تغییر وضعیت و بهبود فرهنگ زباله در این شهر روی آورده‌اند. اولین اقدام با راه‌اندازی گروهی به نام «زندگی زباله‌ای» در سال ۲۰۱۷ بود که با ۸۰۰ عضو فعالیت خود را آغاز کرد و هم‌اکنون ۲۰ هزار عضو دارد. این گروه گزارشی با ۱۰ پیشنهاد برای تبدیل مارسی به شهری تمیزتر تهیه کرد که از جمله شامل بهبود مدیریت زباله با سطل‌های زباله هوشمند خورشیدی می‌شود که سطح پر شدن زباله‌ها را کنترل می‌کند. در این فهرست همچنین به آموزش اهمیت پیشگیری از ریختن زباله در اماکن عمومی به جوانان و تشویق بازیافت و تولید کمپوست اشاره شده است.

تلاش کثیف‌ترین شهر اروپا برای مبارزه با زباله‌ها

اقدامات این گروه در ابتدا با بی‌توجهی واضح مسئولان مواجه شد. با این وجود راه‌حل‌های آن در حال به ثمر نشستن است و این نوید را می‌دهد که مارسی می‌تواند تمیزتر شود. به این ترتیب جمع‌آوری زباله برای دستیابی به این هدف، با نصب ۲۶۰۰ سطل زباله مواد غذایی و نوسازی ۵۸ مرکز جمع‌آوری زباله در منطقه در دست سازماندهی مجدد است. بر اساس آخرین داده‌ها نیز زباله‌های خانگی به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا کرده و حدود ۴۰ کیلوگرم به ازای هر نفر کمتر شده است، علاوه بر این مارسی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ تولید زباله‌های خانگی خود را تا ۱۵ درصد کاهش دهد.

کد خبر 735487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.