به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شهر تولدو در اسپانیا سه مکان کمپوستسازی جدید به منظور کاهش ردپای کربن افتتاح کرده است؛ کمپوست پسماندهای آلی تجزیه شده و نسبتاً پایدار حاصل فرآیند پوسش هستند، کمپوستسازی نیز به معنای تجزیه بقایای گیاهی، حیوانی و زبالههای شهری است که تحت شرایط خاص و روشهای گوناگون انجام میشود.
به گفته مقامات شهری، ۴۰ درصد پسماند غذایی از خانهها به محل دفن زباله منتقل میشود، سالانه چندین میلیون تن غذا در سرتاسر کشور دور ریخته میشود و فقط محلهای دفن زباله را پر میکنند، در این شرایط نیز متان که نوعی گاز گلخانهای است تولید میشود، انتشار گازهای گلخانهای نیز مستقیماً با گرمایش زمین مرتبط است، با تولید زبالههای بیشتر، محلهای دفن زباله نیز گسترش پیدا میکند.
از شهروندان شهر تولدو در اسپانیا درخواست شده است پسماندهای غذایی یا دیگر مواد قابل کمپوست خود را در سطلهای بزرگ سبز رنگ در نظر گرفته شده بریزند، سپس این سطلها به سایتهای کمپوستسازی منتقل میشود؛ این کار به حفظ محیط زیست، کاهش انتشار گازهای گلخانهای و کاهش آلودگی هوا کمک قابلتوجهی میکند.
نظر شما