هوش مصنوعی به کاهش ضایعات غذایی کمک می‌کند

گروهی از محققان آمریکایی از فناوری هوش مصنوعی برای ارزیابی پسماند مواد غذایی و در نهایت کاهش میزان آن‌ استفاده کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان ایالت پنسیلوانیا در آمریکا در تلاش هستند از فناوری هوش مصنوعی برای کاهش ضایعات مواد غذایی استفاده کنند، نام فناوری توسعه یافته KITRO نام دارد که یک شرکت سوئیسی برای اولین بار از آن بهره برده است، این شرکت با جمع‌آوری داده‌ها در زمینه ضایعات مواد غذایی به مراکز فروش مواد غذایی و نوشیدنی در سراسر جهان کمک می‌کند.

فناوری KITRO مجهز به هوش مصنوعی دقیقاً مشخص می‌کند که کدام مواد غذایی دور ریخته می‌شود و کدام غذاها هدر می‌رود، سپس از این اطلاعات می‌توان برای ایجاد منوی غذایی بهتر استفاده کرد، در این صورت میزان تولید پسماند غذایی کاهش پیدا می‌کند؛ افراد ضایعات مواد غذایی خود را در یک سطل زباله می‌ریزند که یک دوربین در قسمت بالای آن تعبیه شده است، این دوربین از پسماند عکس می‎‌گیرد و تشخیص می‌دهد که کدام غذا دور ریخته می‎‌شود.

این داده‌ها مشخص می‌کند که کدام نوع از مواد غذایی بیشتر هدر می‌رود، بنابراین میزان ارائه این ماده غذایی به افراد در رستوران‌ها و سوپرمارکت‌ها تغییر می‌کند؛ فناوری یادشده در واقع می‌تواند بین غذای خراب شده با غذایی که فقط به دلیل زیاد بودن دور ریخته می‌شود تفاوت قائل شود؛ از آنجایی که فناوری KITRO به کاهش ضایعات غذایی کمک قابل‌توجهی می‌کند، استفاده از آن گام مهمی در حفظ محیط زیست خواهد بود.

کد خبر 696217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.