به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، نتایج مطالعهای که در مجله Nutrition in Clinical Practice نشان میدهد که افراد خاصی ممکن است از ۶ تا ۱۰ وعده غذایی کوچک و مکرر در طول روز بهرهمند شوند. این افراد خیلی زود با خوردن غذا سیر میشوند، برای افزایش وزن تلاش میکنند، درگیر علائمی مانند حالت تهوع، استفراغ یا نفخ هستند و همچنین کسانی که گاستروپارزی یا فلج معده دارند.
افرادی که هدف آنها کاهش وزن است، باید به میزان غذای دریافتی خود توجه کنند و مطمئن شوند که روزانه کالری مورد نیاز بدن خود را بین تعداد وعدههای غذایی که مصرف میکنند، تقسیم کنند. برای نمونه، در صورتی که برای حفظ وزن خود به ۱۸۰۰ کالری نیاز دارید و انتخاب میکنید که روزانه شش وعده غذایی کوچک مصرف کنید، هر وعده غذایی باید حاوی حدود ۳۰۰ کالری باشد.
وعدههای غذایی کوچک و مکرر اغلب به صورت غذاهای فرآوری شده است که حاوی مقدار ناچیزی مواد مغذی ضروری برای بدن است. بنابراین لازم است افراد بر کیفیت غذای مصرفی خود تمرکز کنند. رژیم غذایی سالم حاوی مقدار زیادی میوه و سبزیجات، غلات کامل، شیر یا محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی، غذاهای دریایی، تخممرغ، گوشت بدون چربی، مرغ، آجیل، دانهها، محصولات سویا و حبوبات میشود. همچنین، توصیه میشود افراد مصرف قند، کلسترول، چربیهای ترانس و چربیهای اشباع را محدود کنند.
نظر شما