به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تقریباً ۱۰ تا ۱۵ درصد سالمندان درگیر ضعف هستند، این سندرم باعث زمین خوردن بیشتر، ناتوانی بستری شدن در بیمارستان و حتی مرگومیر میشود. متخصصان معتقدند که مصرف پروتئین نقش مهمی در پیشگیری از بروز ضعف دارد. با این وجود، غذاهای دیگری نیز وجود دارند که ممکن است در این زمینه موثر واقع شوند.
گروهی از محققان آمریکایی به منظور بررسی تاثیر مواد غذایی بر احتمال بروز ضعف، مطالعه جدیدی انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که مصرف غذاهای گیاهی حاوی ترکیباتی به نام فلاونول میتواند خطر ابتلا به ضعف را کاهش دهد. غذاهایی مانند سیب و شاهتوت حاوی فلاونوئیدهایی به نام کوئرستین هستند که در این زمینه موثر هستند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که با مصرف هر ۱۰ میلیگرم فلاونول، خطر ابتلا به ضعف و ناتوانی را به میزان ۲۰ درصد کاهش میدهد. افراد میتوانند روزانه به راحتی ۱۰ میلیگرم فلاونول را مصرف کنند، زیرا یک سیب با اندازه متوسط دارای ۱۰ میلیگرم فلاونول است. لازم است مطالعات بیشتری در زمینه پیشگیری از بروز ضعف و ناتوانی انجام شود.
نتایج این مطالعه در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.
نظر شما