به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان دانشگاه راتگرز ایالات متحده آمریکا به منظور بررسی ارتباط بین جراحی کاهش وزن و خطر بروز بیماری قلبی، مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف، دادههای پزشکی نزدیک به صدهزار بزرگسال بین ۱۸ تا ۶۴ سال که به چاقی و بیماری کبد چرب غیرالکلی مبتلا بودند را ارزیابی کردند. از این تعداد، ۶۸ درصد از گروه مورد مطالعه زن بودند، ۳۵ درصد تحت عمل جراحی چاقی و ۶۵ درصد مراقبتهای غیر جراحی دریافت کردند.
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که بیمارانی که تحت عمل جراحی چاقی قرار گرفتند ۴۹ درصد کمتر در معرض بیماریهای قلبیعروقی مانند حملات قلبی، نارسایی قلبی یا سکته مغزی ایسکمیک قرار داشتند. همچنین کمتر احتمال داشت دچار آنژین، حوادث آترواسکلروتیک یا لخته شدن خون شریانی شوند. شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد جراحی چاقی به دلیل کاهش وزنی که در بیماران ایجاد میکند، فواید قابلتوجهی برای سلامتی دارد.
مطالعه قبلی انجام شده توسط این گروه نشان داده است که جراحی چاقی همچنین میتواند به میزان قابلتوجهی خطر ابتلا به سرطان را در میان افراد چاق مبتلا به کبد چرب غیر الکلی کاهش دهد. این سرطانها شامل سرطان روده بزرگ، پانکراس، آندومتر، سرطان تیروئید، مولتیپل میلوما و کارسینوم سلول کبدی است. با وجود این که جراحی چاقی رویکردی تهاجمیتر از اصلاح سبک زندگی است، اما ممکن است با مزایای دیگر مانند بهبود کیفیت زندگی همراه باشد.
نظر شما