نقش پروبیوتیک‌ها در کاهش استرس

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف پروبیوتیک‌ها نقش مهمی در کاهش استرس برعهده دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان ایرلندی به منظور بررسی نقش پروبیوتیک‌ها در کاهش استرس، مطالعه جدیدی انجام دادند. شرکت‌کنندگان در این مطالعه غذاهای پروبیوتیک و تخمیرشده مصرف کردند؛ محققان این رژیم غذایی را «روان‌بیوتیک» می‌نامند.

محققان از شرکت‌کنندگان در این گروه رژیم غذایی درخواست کردند شش تا هشت وعده در روز میوه و سبزیجات سرشار از فیبرهای پروبیوتیک، ازجمله پیاز، تره فرنگی، کلم، سیب، مو و جو دوسر، پنج تا هشت وعده در روز غلات، دو تا سه وعده در روز غذاهای تخمیر شده و سه تا چهار وعده در هفته حبوبات مصرف کنند. از افراد گروه کنترل نیز درخواست شد رژیم غذایی معمولی خود را ادامه دهند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که از رژیم غذایی روان‌بیوتیک استفاده می‌کنند، استرس کمتری دارند. همچنین پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که هر چه فرد بیشتر به این نوع رژیم غذایی پایبند باشد، احساس استرس کاهش پیدا می‌کند. علاوه بر این، رژیم غذایی «روان‌بیوتیک» به بهبود کیفیت خواب افراد نیز کمک شایانی می‌کند.

کد خبر 618009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.