به گزارش ایمنا. به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محمد علی زلفی گل یوسف عباس پور گیلانده را به سمت رئیس پارک علم و فناوری اردبیل، محمدعلی داستان دیزناب را به سمت رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی و سعید جعفری راد را به سمت رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی منصوب کرد.
در متن حکم وزیر علوم خطاب به رؤسای پارکهای علم و فناوری استانهای اردبیل، مرکزی و آذربایجان شرقی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه و با عنایت به پیشنهاد معاون فناوری و نوآوری، به موجب این حکم به مدت چهار سال به سمت رئیس پارک علم و فناوری منصوب میشوید. امید است با توجه به ر اهبردهای اساسی دولت مردمی نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم، فناوری و نوآوری بهویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکتها و مؤسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنید.
انتظار میرود موارد ذیل در اولویت کارهای اجرایی قرار گیرد:
تعامل و تکامل هم افزا با استانداری، دانشگاهها و سایر دستگاههای اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی
ایجاد زیرساختهای مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز توسعه کسب و کار شرکتها و واحدهای فناور
بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای ظهور و بروز نوآوری
مشارکت و ایفای نقش مؤثر در ارتقای زیستبوم نوآوری و فناوری منطقه
طراحی ساز و کار لازم جهت تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزههای مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری
توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجاد طرحهای اشتغالزایی دانشبنیان و تغییر فرهنگ کارجویی به کار آفرینی
تدوین سازوکار عملیاتی جهت تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوریهای نوظهور
بهرهگیری از ظرفیتهای بخش خصوصی و غیردولتی در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان
تلاش در جهت مأموریت گرایی پارک و ایجاد قطبهای فناوری
سیاستگذاری، برنامهریزی و جذب فن آموز، دستیار و پسادکتری فناوری
مهندسی پروژههای کلان فناوری و تبدیل آنها به ریز پروژهها و واگذاری آنها به شرکتهای دانشبنیان جهت اجرا
سوابق اجرایی رؤسای منصوب شده
دکتر یوسف عباسپور گیلانده متولد ۱۳۵۶، دارای دکتری تخصصی مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی از دانشگاه تهران و استاد دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی است، از سوابق اجرایی مدیر گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی معاون آموزشی دانشکده کشاورزی و مدیریت امور پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی است. از عباسپور دهها مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر منتشر و در کنفرانسها ارائه شده است.
دکتر محمد علی داستان دیزناب (۱۳۶۳ تهران) دانش آموخته مقطع دکترا در رشته مکانیک گرایش سازههای دریایی از دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیأت علمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه اراک است. وی دارای چندین طرح فناورانه و پژوهشی است و از او چهار عنوان کتاب و ۱۴ مقاله علمی و پژوهشی بین المللی توسط منتشر و ۲۴ مقاله در کنفرانسها ارائه شده است. از سوابق اجرایی وی میتوان سرپرستی آزمایشگاه بتن و آزمایشگاه مقاومت دانشگاه اراک را نام برد. راه اندازی و مدیریت آزمایشگاه پایایی بتن در دانشگاه اراک از دیگر سوابق اجرایی داستان است. وی از سال ۱۴۰۰ سرپرست دانشجویان شاهد و ایثارگر گروه عمران دانشگاه اراک بوده است.
دکتر سعید جعفری راد (۱۳۵۳ تبریز) دانش آموخته مقطع دکتری پلیمر از دانشگاه تبریز و عضو هیأت علمی این دانشگاه با مرتبه علمی دانشیار است. وی رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه تبریز، مدیر گروه پژوهشی علوم پایه و رئیس پژوهشکده بسیج استان آذربایجان شرقی بوده است. از جعفری راد ۴۶ مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر بین المللی منتشر و ۵۴ مقاله نیز در کنفرانسها ارائه شده است. وی سه ثبت اختراع ملی نیز دارد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامههای جداگانه از خدمات و تلاشهای دکتر حبیب ابراهیم پور رئیس سابق پارک علم و فناوری اردبیل، دکتر محمد رفیعی رئیس سابق پارک علم و فناوری استان مرکزی و دکتر عبدالرضا واعظی رئیس سابق پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در مدت تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.
نظر شما