به گزارش ایمنا، برای کمک به جلوگیری از افزایش وزن، لازم است مقدار کل چربی دریافتی به کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی دریافتی کاهش پیدا کند.
همچنین به منظور کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای غیرواگیر مانند بیماریهای قلبی، سکته، دیابت و برخی انواع سرطانها توصیه میشود که مصرف چربیهای اشباع شده موجود در گوشت چرب، کره، روغن نارگیل، خامه و پنیر به کمتر از ۱۰ درصد کل انرژی دریافتی کاهش پیدا کند.
علاوه بر این، ضرورت دارد که چربیهای ترانس موجود در غذاهای فرآوری شده، فستفودها، میان وعدهها، غذاهای سرخ شده، پیتزا، کیک و مارگارین کمتر از یک درصد کل انرژی دریافتی را به خود اختصاص دهد و بهتر است با چربیهای اشباع نشده موجود در ماهی، آووکادو، آجیل، روغن زیتون، سویا، روغن آفتابگردان و ذرت جایگزین شود.
میتوان مصرف چربی را از روشهای زیر کاهش داد:
- تغییر نحوه طبخ یکی از روشهای مؤثر است. برای این منظور چربی گوشت را جدا کرده، از روغن نباتی (روغن گیاهی) به جای روغن حیوانی استفاده کنید و به جای سرخ کردن از روشهای جوشاندن و بخارپز کردن استفاده کنید.
- اجتناب از مصرف غذاهای فرآوری شده حاوی چربی ترانس
- محدود کردن مصرف غذاهای حاوی مقادیر بالای چربیهای اشباع شده
منبع: ایسنا
نظر شما