به گزارش ایمنا، با مصرف مواد غذایی سالم، نسلی از باکتریها در بدن شکل میگیرند که به تولید هورمونهای شادیآفرین مانند سروتونین و دوپامین کمک میکند. در ادامه فهرستی از خوراکیهایی که علائم افسردگی را بهتر میکند، مشاهده میکنید.
شکلات تلخ: سرشار از آنتی اکسیدانها، فلاونوئیدها و منیزیم است و برای جلوگیری از نوسانات خلقی مرتبط با یائسگی و سندرم بیش از قاعدگی، مفید است.
کربوهیدراتهای پیچیده و تصفیه نشده: کربوهیدراتهای موجود در غلات سبوس دار و سبزیجات میتواند بر خلق و خوی فرد تأثیر آرام بخشی داشته باشد.
گردو: یکی از غنیترین منابع اسیدهای چرب امگا سه محسوب میشود که در حمایت از عملکرد مغز و کاهش علائم افسردگی نقش دارد.
غذاهای تخمیر شده: ماست سرشار از پروبیوتیک ها است که سلامت روده و خلق و خوی را بهبود میبخشد.
لوبیا: این ماده خوراکی منبع عالی از پروتئین و فیبر است و در نتیجه به حفظ سطح قند خون کمک میکند و بر خلق و خوی تأثیر مثبت میگذارد.
سلنیوم و روی: این دو ماده معدنی با کاهش التهاب در بدن، خلق و خوی را بهبود میدهد.
خوراکیهای قندی، نان سفید و قهوه سه خوراکی هستند که علائم افسردگی را تشدید میکنند.
خوراکیهای با قند بالا: مواد قندی میتواند علائم افسردگی را با افزایش ناگهانی قند خون و به دنبال آن احساس خستگی و ناراحتی، تشدید کند.
نان سفید: آرد سفید فرآوری شده به قند خون تبدیل میشود و میتواند باعث افزایش انرژی و تشدید اضطراب شود.
قهوه: کافئین فرد را عصبی میکند، الگوی خواب را بر هم میزند و میتواند به تشدید افسردگی کمک کند.
منبع: ایسنا
نظر شما