به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید جلیل حسین ضمن بیان این مطلب در مورد اعضای هیئت علمی با رتبه استادیار در وزارت بهداشت اظهار کرد: بهتازگی وزیر بهداشت مصوب کرد که اعضای هیئت علمی با رتبه استادیار و ضریب k در مناطق محروم نیز میتواند اجازه تأسیس مطب داشته باشند، اما این افراد اجازه جراحی بیمار را ندارند و اگر بخواهند بیمار را جراحی کنند باید او را به بیمارستانهای دانشگاهی منتقل کنند.
وی افزود: تا پیش از این، بر اساس قانون و بهصورت رسمی استادان دانشگاههای علوم پزشکی اجازه فعالیت مطب نداشتند، اما مسئله این بود تعدادی از اعضای هیئت علمی قبل از اینکه به مرتبه دانشیاری برسند از دانشگاه خارج میشدند. این در حالی است که این استادان تعهدات خود را انجام میدهند حتی درخواست دارند که تعهدات آنها در مناطق مورد نیاز انجام شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در مورد آخرین وضعیت فعالیت اعضای هیئت علمی در مطبها اشاره و خاطر نشان کرد: در مناطق شهری نیز کسی که عضو هیئت علمی رسمی یک دانشگاه علوم پزشکی باشد، اگر بخواهد از دانشگاه خارج شود و در مطب خصوصی فعالیت کند باید فرایند ارتقای استادیاری به دانشیاری او انجام بگیرد، زیرا تا پیش از مرحله دانشیاری اجازه تأسیس مطب به آنها داده نخواهد شد.
حسینی درباره حذف سقف پرداختی به اعضای هیئت علمی نیز تاکید کرد: وزارت علوم این موضوع را اعلام کرد، وزارت بهداشت نیز حذف سقف پرداختی به استادان را در شورای معاونین مطرح کرده و زمینههای پرداخت آن در معاونت توسعه وزارت بهداشت بررسی میشود.
منبع: ایسنا
نظر شما