خوراکی‌هایی که علائم افسردگی را تغییر می‌دهد

مصرف مواد مغذی و رعایت رژیم غذایی سالم می‌تواند به طور چشمگیری خطر بروز علائم افسردگی را کاهش دهد.

به گزارش ایمنا، با مصرف مواد غذایی سالم، نسلی از باکتری‌ها در بدن شکل می‌گیرند که به تولید هورمون‌های شادی‌آفرین مانند سروتونین و دوپامین کمک می‌کند. در ادامه فهرستی از خوراکی‌هایی که علائم افسردگی را بهتر می‌کند، مشاهده می‌کنید.

شکلات تلخ: سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، فلاونوئیدها و منیزیم است و برای جلوگیری از نوسانات خلقی مرتبط با یائسگی و سندرم بیش از قاعدگی، مفید است.

کربوهیدرات‌های پیچیده و تصفیه نشده: کربوهیدرات‌های موجود در غلات سبوس دار و سبزیجات می‌تواند بر خلق و خوی فرد تأثیر آرام بخشی داشته باشد.

گردو: یکی از غنی‌ترین منابع اسیدهای چرب امگا سه محسوب می‌شود که در حمایت از عملکرد مغز و کاهش علائم افسردگی نقش دارد.

غذاهای تخمیر شده: ماست سرشار از پروبیوتیک ها است که سلامت روده و خلق و خوی را بهبود می‌بخشد.

لوبیا: این ماده خوراکی منبع عالی از پروتئین و فیبر است و در نتیجه به حفظ سطح قند خون کمک می‌کند و بر خلق و خوی تأثیر مثبت می‌گذارد.

سلنیوم و روی: این دو ماده معدنی با کاهش التهاب در بدن، خلق و خوی را بهبود می‌دهد.

خوراکی‌های قندی، نان سفید و قهوه سه خوراکی هستند که علائم افسردگی را تشدید می‌کنند.

خوراکی‌های با قند بالا: مواد قندی می‌تواند علائم افسردگی را با افزایش ناگهانی قند خون و به دنبال آن احساس خستگی و ناراحتی، تشدید کند.

نان سفید: آرد سفید فرآوری شده به قند خون تبدیل می‌شود و می‌تواند باعث افزایش انرژی و تشدید اضطراب شود.

قهوه: کافئین فرد را عصبی می‌کند، الگوی خواب را بر هم می‌زند و می‌تواند به تشدید افسردگی کمک کند.

منبع: ایسنا

کد خبر 522934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.