به گزارش ایمنا، امیر اریس به شرایط بیماران قلبی و عروقی در ایام شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: یک سال و نیم از همه گیری ویروس کرونا میگذرد و خوشبختانه روز به روز اطلاعات بیشتری درباره رفتارهای این بیماری کسب میکنیم و بیماران مراقبتهای لازم از خود را میدانند.
وی با بیان اینکه افراد دارای بیماریهای قلبی و عروقی نسبت به سایر بیماران بیشتر در معرض عوارض ناشی از کرونا هستند، تصریح کرد: حوادث قلبی و عروقی در افراد مبتلا به کرونا بیش از حد معمول بروز میکند و لذا احتمال درگیری شدید افراد دارای بیماری قلبی و عروقی با کووید ۱۹ بیشتر است.
این متخصص قلب و عروق، بیماران قلبی و عروقی را نیازمند سطح بالاتری از مراقبت به ویژه در پیک کرونا دانست و افزود: بیماران قلبی باید نسبت به بیماران دیگر و افراد عادی نکات بهداشتی کرونایی را جدی تر بگیرند تا دچار حالت شدید بیماری نشوند.
اریس، با تاکید بر لزوم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی برای بیماران قلبی و عروقی، ادامه داد: رعایت بهداشت فردی، استفاده درست و کامل از ماسک، شست وشوی مرتب دستها با آب و صابون و عدم حضور در اماکن شلوغ از جمله مهمترین نکات بهداشتی برای همه افراد برای جلوگیری از ابتلاء به کروناست که بیماران قلبی و عروقی باید شدیدتر رعایت کنند.
وی با اشاره به طیف گسترده بیماریهای قلبی و عروقی و روشهای درمانی آن، خاطرنشان کرد: بیمارانی که دارو دریافت میکنند، حتماً در این روزها موارد دارویی را رعایت کنند تا در صورت ابتلاء به کرونا نیز دچار عوارض شدید ناشی از این ویروس نشوند؛ همچنین مراجعه به متخصص قلب و عروق و دریافت دارو ضرورت دارد.
این متخصص قلب و عروق، با بیان اینکه بیماران قلبی و عروقی معمولاً بیماریهای همراه مانند دیابت و فشار خون بالا دارند، اظهار کرد: ریسک ابتلاء به کرونا در بیماران قلبی و عروقی بیشتر است و لذا مراقبتهای شدیدتر را میطلبد. متأسفانه بسیاری از بیماران قلبی که در طول یک سال گذشته با حالت حاد و گاهاً سکته قلبی مراجعه کردهاند، تست کرونای آنان مثبت بوده است.
وی با اشاره به احتمال لخته شدن خون در عروق بیماران قلبی مبتلا به کرونا، افزود: در صورت مراجعه افراد بدحال به مراکز درمانی، باید حتماً از بیماری قلبی و عروقی آنان اطلاع پیدا کنیم.
اریس، علائمی همچون درد قفسه سینه، تنگی نفس و خستگی زودرس را نشانه عوارض قلبی بیماری کرونا دانست و گفت: افراد مبتلا به کرونا در صورت بروز چنین علائمی حتماً به متخصص قلب و عروق نیز مراجعه کنند.
وی از بیماران قلبی و عروقی خواست استراحت کافی کنند و از استرس دور باشند و اظهار کرد: در این روزها داروهای قلب خود را مرتب مصرف کنید، مایعات مناسب به ویژه آب بنوشید و نمک و غذاهای چرب و سرخ کردنی را کنار بگذارید؛ در صورت ابتلاء به کرونا هم حتماً از کم آبی پرهیز کنید.
منبع: ایسنا
نظر شما